Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adobe Photoshop CS5 Extended (Türkçe) indirdim ve kurdum. Üstelik lisansladım Ve bir kaç deneme yaptım, sanırım ayarları biraz karıştı... Programın ayarlarını nasıl sıfırlarım? :helpsmilie:
bende ingilizce sürüm var ama sonuçta menulerin yerleri değişmediğine göre...
kesin emin değilim ama birde şunu dene
cs5'te üst köşede 3d,painting,design yazan yerdeki >> işatetine tıkla çıkan menude reset var
ya arkadaşlar. tablet kullanıyordum, birden brush ayarları duyarsız hale geldi, bir karıştırayım dedim hephetn herşey birbirine girdi, kullandığım brushlarda gitti, + ereaser tool umunda basınç hassasiyeti gitti, ayarları tek tek yaptığımda oluyor ama her brush değiştirdiğimde yeniden ayar yapmam gerekiyor, kısaca brush + eraser tool vb. seçenekleri sistem ayarlarına yani ilk kurulduğu şekline nasıl döndürebilirim. iyi akşamlar...
Photoshopunuzu bir kısa yol sayesinde ilk günki ayarlarına çevirmek mümkün. ctrl+alt+shift kısa yollarını kullanarak resetleyebilirsiniz.Bu kısa yol tuşlarını photoshopun açılış ekranı geldiğinde kullanın.(tam açılmadan) Çıkan ekrana OK deyin,tamamdır.
Yani ctrl+alt+shift basılı iken masa üstündeki photoshop simgesine sağ tıklayarak aç de. Sonra çıkan ekrana OK de.