Photoshop CS4 için İco. Eklentisi

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar PhotoShop CS4 için Resimleri İco olarak kaydedebileceğim eklentiyi bilen paylaşabilecek yada yko gösterecek biri varsa çok memnun olurum.Nette aradım ama genellikle cs3 ve cs2 sürümleri için.Cs4 için olanını bulamdım yardım ederseniz sevinirim.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Merhabalar;

Hemen yardımcı oluyum size

Standart Windows icon eklentisi için buraya tıklayın.

Windows Vistayı da içine alan eklenti için buraya tıklayın. (Önerilmez)

64 Bit PC'ler için buraya tıklayın. (Sadece CS4 ve CS5)

Öneri: Her ihtimale karşı önce ilk linki deneyin. En çalışanı o çünkü. Eğer çalışmazsa ikinci ve üçüncü linkleri deneyin.

İndirdikten sonra Photoshop'un Plug-Ins klasörüne eklentiyi atın ve Photoshop'u açın. Eğer Photoshop bu işlemler anında açıksa, Photoshop'u tekrar kapayıp açın.

Oyunlarınızdaki ikonların rocket dock gibi yazılımlarda çok net görünmesini istiyorsanız 128x128'den büyük bir resim açın ve ikonunuzu yapın. Sonra bunu farklı kaydet'ten türü seçerken "Windows İcon Format (.ico)" türünde kaydetin.

İyi Çalışmalar..

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hepsini dendim fakat farkı kaydet dediğimde yine çıkmıyor İco. sabahtan beri uraşıyorum
c/Program files/adobe/adobe photoshop cs4 / plug-ing/ file format içine attım
direk plug-in içine attım ynie olmadı neden acaba ?:crying:

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Hepsini dendim fakat farkı kaydet dediğimde yine çıkmıyor İco. sabahtan beri uraşıyorum
c/Program files/adobe/adobe photoshop cs4 / plug-ing/ file format içine attım
direk plug-in içine attım ynie olmadı neden acaba ?:crying:

Olması lazım yahu nasıl olmaz. aynı adımları uyguladınız değil mi?

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Olmuyo valla kaç kere sildim attım tekrar olmuyo deli oldum sabahtan beri:crying::cursing:

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Öncelikle dostum En üstte kriptex arkadaşımızın vermiş olduğu dosyayı ("Standart Windows icon eklentisi için buraya tıklayın.") indirip plug-ins/File Format a attın ve çıkmıyorsa Photoshopta çalışmayı yaptıktan sonra image/mode/RGB olmasına dikkat et. Eğer böyle değilsede çıkmaz.

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Help sekmesinden pluginlere ve İco pluginin üzerine tıkladığımda böyle bi uyarı alıyorum ne demk acaba plu gin i kullanmak için ücret mi ödemeem gerekiyo?
1425.png