Photoshop Çalışmayı Durdurdu...yardım

SiradanVatandas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar makinada photoshop CS5 yüklü ama calısmanın ortasında calismayi durdurdu hatası aliyorum ve bi süre makina kilitlenip program cöküyo tabiki. yeni format attım,makina ve sistem güncel, uyumluluk modlarini denedim ama sonuc hüsran.. isin garibi cs2 yükledim oda ayni.. nedir arkadaslar bu varmi bunun cağresi çıldıracagummm..

Reaksiyon puanı
189
Ramlerinde bir sıkıntı olabilir mi acaba. Çünkü benzer sıkıntıyı bir başka makinada yaşadım. Programlar kapanıp duruyodu. Meğer ram arızalıymış değiştirince düzeldi...

SiradanVatandas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ramlerde sorun olsa baska herhangi bi oyunda programda vs sorun olmazmi?? cs5ten daha cok makinayi yoran yazılımlar kullaniyorum sorun yok.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
photoshop genelde bu hataları cr*k dosyalarından dolayı verir.Saglam cr*k yada orjinal lisasns tavsiye edilir.

darkside06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu uzun zaman önce fakat bilgi olsun herkese......

nvidia dll dosyasından kaynaklı bi durum....

En iyi çözüm Nvidia sürücüsünü tekrar sitesinden indirmektir. Fakat nvidianın sürücüsü üzerine update ettiğimizde çözüm olmayabiliyor. driveri tamamen sistemden temizlemek gerekir. bunun için aşağıdaki programı kullanacağız

free driver sweeper for Nvidia.
http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

i
ndirip bilgisayarınza kurun

nvidia sürücülerinizi kaldırın ve bilgisayarınızı güvenli kipte açın

güvenli kipte iken programı çalıştırın ve sistemi normal olarak başlatın

nvidia sürücüsünün son güncel halini indirin ve kurun. sisteminizi yeniden başlatın

sorun çözülmüş olmalı...

by Darkside

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benmde program acılmadan calısmayı durdurdu dıyor bu nedendir ki ?