Photoscape de 0x7002230c hatası.

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar güzel bir pazar günü diliyorum.
Benim XP pro.yüklü PC'mde bu prg.ı çalıştırırken 0x7002230c koruma hatası veriyor ve prg.açılmıyor.Fixİt den detaylı bilgileri ve prg.ı alıp kurdum yine olmadı.Acaba benim XP de bir bozulmamı oldu ?
Birde aynı hatadan kaynaklanan yazıcıda resim yazdıramıyorum.Prg.kapanıyor hemen.Fotokopi ve scan yapabiliyorum prb.yok.
Kanaatimce XP de bir yazılım hatası var.Acaba formatmı atmam gerekiyor.Diğer fonksiyonlarda bir hata ile karşılaşmadım.XP günceldir.
Şimdi bana "Halâ XP mi ?" diyeceksiniz biliyorum,ama alıştım bir türlü bırakamıyorum.Acaba Win 7 mi yüklesem artık...:biggrin::biggrin:
Çözüm için değerli fikirlerinizi bekliyorum.Sağlık ve sevgi ile kalın.:)

NOT:
Kullandığım antivirüs ve Windeki güvenlik duvarını kapatıp denedim yine olmadı.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Sorun her türlü XP aslında. :D Tam hatayı yazar mısınız buraya?

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Aşağıdaki hatayı verip prg.kapanıyor.

iqrz.jpg

grafibrahim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar güzel bir pazar günü diliyorum.
Benim XP pro.yüklü PC'mde bu prg.ı çalıştırırken 0x7002230c koruma hatası veriyor ve prg.açılmıyor.Fixİt den detaylı bilgileri ve prg.ı alıp kurdum yine olmadı.Acaba benim XP de bir bozulmamı oldu ?
Birde aynı hatadan kaynaklanan yazıcıda resim yazdıramıyorum.Prg.kapanıyor hemen.Fotokopi ve scan yapabiliyorum prb.yok.
Kanaatimce XP de bir yazılım hatası var.Acaba formatmı atmam gerekiyor.Diğer fonksiyonlarda bir hata ile karşılaşmadım.XP günceldir.
Şimdi bana "Halâ XP mi ?" diyeceksiniz biliyorum,ama alıştım bir türlü bırakamıyorum.Acaba Win 7 mi yüklesem artık...:biggrin::biggrin:
Çözüm için değerli fikirlerinizi bekliyorum.Sağlık ve sevgi ile kalın.:)

NOT:
Kullandığım antivirüs ve Windeki güvenlik duvarını kapatıp denedim yine olmadı.

Kurulumunda bilgisayar bir dosyayi kabul etmiyor olabilir ya da programı kurduktan sonra masaüstünde oluşan kısayol simgesine sağ tık > özellikler > uyumluluk diyerek oradaki seçenekleri değiştir. Mesala win 95 yap tekrar çalıştırmayı dene.

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
İlgine teşekkür ederim.Hayırlı cuma sabahları.
Aklıma gelen (önerdiklerin dahil) herşeyi denedim.Format atana kadar Picasa da çalışıyorum bu prg.da da var istediğim özellikler.Sağ olasın.