philips spc520nc webcam donuyor

abhr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistem şu: ecs ana kart- 512 mb ram - soundmax ses kartı - nvidia6200 ekran kartı - wildcomm bluetooth - laconte tv kart analog-airties wus 300 internet kablosuz adaptör

şimdi... philips spc520nc webcam aldım. tüm usbleri çektim.yazılımı yükledim .usb den donanımı da taktım. Webcam ekranı sürekli 5-6 sn de 1 dondu ve pembe renge döndü. xp yi tekrar kurdum. Her driver kuruluşu sonrası baktım takılma yok. .(TV kartını garanti olsun diye devre dışı yaptım) Ama airties usb kablosuz adaptörünü takınca (airties wus 300) gene aynı takılma -donma. Çok uğraştım çözemedim.Vatan bilgisayar başka bilgisayarda denedi problem yok ondan geri almadı.Değiştirmedi de. :angry:( böyle problemde müneccim değiliz nerden bilicez böyle bir etkileşimi. :wacko:Webcam elimde kaldı. sorun için yardım edecek varsa lütfen yardım

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ekran çözünürlüğünüzü eğer ki 1280*1024 olarak kullanıyorsanız birde 1024*768 çözünürlük kalitesi ile deneyiniz

abhr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oynadığım ayarlar içinde bu da var. Danıştığım insanlar kablosuz internet adaptörü ile webcam aynı kaynağı kullanıyor olabilir büyük ihtimal diyorlar. Fakat kaynağı nasıl dağıtabilirim bu konuda bilgim yok

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aynı kaynak mı eğer o tarz birşey ise yardımcı olamayacağım ama o ekran kartı ve ram de sistemin sağlıklı çalışmasına engel olabilir belki.Arkadaşımın pcde bu tarz bir sorun vardı 2 webcam sürekli donuyordu mecburen ram desteği falan yaptık kendine geldi beli sizde de öyle bir şey olabilir ötesi konusunda hele o aynı kaynağı kullanma ( neyse bilmiyorum ) hakkında malesef bekleyiniz belki biri yardım edebilir ;)