Philips marka mönitör nasıl sökülür.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XuSeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar bende 2005 yılında aldığım Philips 170B model bir monitör var. Şuan hoparlörlerinden birisi bozuk yada bağlantılarında sorun var. Geçen gün elime tornavida setimi alıp bi açayım dedim monitörü fakat sadece "o ne la" demek ile yetinebildim. Monitörde kullanılan vida türünü daha önce hiç görmedim. sanırım Philips'in yarattığı bir vida. buna vida türünü açmak için hangi tornavida gerekir bilgisi olan varsa paylaşabilir ise sevinirim

Vidanın da resmini çektim bilgi sahibi olmanız için. :)

Vida yuvaları tam görünmüyor. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
resimlerden vida yuvası tam görünmüyor ama şöyle tornavidalar var:

bir ucunu vida yuvasına sokup dışarda kalan kısmını elinle çeviriyorsun. bunların vida ucu köşeli olan modelleri de var. :)

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu monitordeki tamamen farklı birşey daha çok vida var mışta takmayı unutmuslar gibi. yani boş bir yuva gibi duruyo :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
tamam işte. küçük L şeklinde ince tornavidalar var. o deliğe sokup kıvırarak açıyorsun. ondandır muhtemelen. :)

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
tamam değil işte :)alyan ile olcak iş değil nasıl anlatsam. şöyle düşünelim benim kanımca. vida uclu bir tornavida var onu bu yuvaya sokup sola doğru ceviriyosun. tornavida tamamen yuvaya oturdugunda bu zamazingo sola cevirmeye devam ediyosun ve vida yerinden cıkıyor. :) benim kanımca böyle bişey :))))

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
o zaman en garantisi philips servisine telefon açıp sormak. :)

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
aynı monitörü kullanıyoruz arkasında resimdeki gibi bir yer göremedim..sadece altta normal yıldız tornavida ile sökülecek 3 adet vida var..arkasındada duvara asma aparatı için vida yerleri...yukarıda resimdeki anahtar"tork allen"dir.öyle bir vida başlığına hiç rastlamadım bu monitörde.