Philips frmware hatası

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Bende Philps dvd-rw var frmware güncellediğim sırada elektrikler gitti.

şimdi dvdryi pc görüyor ama bilgisayarımda cdrom olarak görünüyor artı power ışığı sürekli yanık duruyor cd takmak için açamıyorum yani alet kitlendi sanki acil yardımlarınızı bekliyorum

not: bios pilini jumperi çıkartıp taktım dvdrwnin kablolarını çıkartıp taktım aynı..

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bilgisyarın çalışırken DVD writer'in güç kablosunu sök-tak açma düğmesine bas yine aynını yap hala olmuyorsa bilgisayarını kapat,bilgisayarın fişini prizden çek bilgisayarı açma düğmesine basılı tut bir kaç saniye ve fişi tekrar tak ve çalıştır hala düzelmiyorsa DVD Writer'i değiştirmen gerekebilir.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Firmware çöktü, artık yeniden dışarıdan flash edilmeden kullanamazsın. Servisi yeniden flash edebilir ama böyle bir şeye destek vermezler, çünkü zaten o esnada tek ve en önemli uyarı olarak ekranda "sakın elektrikten çıkarmayın cihazınız kullanılmaz hale gelebilir" diye belirtir. Maalesef senin kendin yapabileceğin hiçbir şey yok artık, o cihazı kullanamazsın.

Birr ihtimal güncelleme programını yeniden çalıştırmandır, son umut bu.

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yorumlarınız için teşekkür ederim.

yeniden güncelleme yapamıyorum önceden frmware kodu 1.3 görüyordu şimdi fs17 yazıyor ve update olmuyor.

captaingreen dediklerinizin ikisinide yaptım gene aynı ışık sürekli yanıyor ve kapağı açlımıyor