Peynir, ekmekle gidiyoruz!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
528
Puanları
0
"Peynir, ekmekle gidiyoruz"

NTV SPOR'dan yayınlanacak Dünya Voleybol Şampiyonası'nda ilk 4'ü hedefleyen milli voleybolcularımızı düşündüren problemlerden biri de Japonya'da yaşanacak yemek sıkıntısı...

nesli600_AL936.jpg


29 Ekim Cuma günü Japonya'nın Osaka kentinde start alacak ve NTV SPOR'dan naklen yayınlanacak Dünya Voleybol Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek Filenin Sultanları'nın İstanbul'daki son antrenmanında NTV SPOR da vardı.

Mikrofonlarımıza konuşan voleybolcular kendilerinden emin bir şekilde başarıya ulaşacaklarını söylediler. 2006 Dünya Voleybol Şampiyonası'nda En Skorer oyuncu ödülünü kazanan Neslihan Darnel, turnuvanın düzenleneceği Japonya ve takımın son hali hakkında açıklamalar yaptı. Daha önce Japonya'da yaşadıkları yemek sıkıntısı hakkında bu kez önlem aldıklarını söyleyen sayı makinesi Neslihan, "peynir-ekmekle gidiyoruz" dedi. Neslihan yaşanacak yemek sıkıntısı hakkında "Bir yöneticimiz peynir-zeytin paketi yaptı. O paketleri çantalımıza doldurup gideceğiz. Çünkü orada kahvaltı konusunda sıkıntı yaşanıyormuş. Biz de Japonya'ya tedarikli gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Turnuva hakkında "Japonya'ya gitmek için sabırsızlanıyoruz. Oynayabildiğimiz en iyi şekilde oynayıp ilk 4'e kalmak istiyoruz" diye konuşan Neslihan, güçlü takımlardan Çin'i de değerlendirdi. "Çin takımı Asya ekolünü en iyi uygulayan takım. Çok çabuk ve varyasyonlu oynuyorlar. Ama o eski, efsane Çin'den pek kimse kalmadı, gençleştiler. İyi servis atarsak, varyasyonlu oyunlarını keseriz diye düşünüyorum" yorumunu yaparak Çin'i değerlendiren Neslihan gruptan 1. çıkmaları halinde çeyrek finalde olacaklarını düşünüyor.

[SDNTV3]http://ntvmsnbc.mncdn.net/NtvSpor/c/v/73/web%20neslihan_PY3KG.flv[/SDNTV3]

NTV Spor
 
Üst