Peugeot RCZ vs Volkswagen SCİROCCO

basaranofficial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evet arkadaşlar... Gençlerin hayalleri süsleyen iki araç... Fiyat olarak da çok farklı değiller birbirlerinden. Ama sizin terchiniz hangisi olurdu?

Rcz hakkında

file9245592.jpg

Scirocco hakkında

big3919.jpg

Evet arkadaşlar siz olsanız hangisini seçerdiniz ? Neden ?

Tuny*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konu başka forumdada vardı sanki :) İkiside kafa kafaya gider zevk meselesi şuan ikisinide isterim şahsen :)

swimmer_tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben rcz yi secerdim hele bi de rcz r olursa tadindan yenmez :) scirocco yu belediye dagitiyor heralde ankarada ve ozellikle bizim okulda mubarek :) her yerde scirocco gormekten scirocco dan sogudum artik :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
O sınıfta bi araba alacak olsam sanırım şu anda Civic hb veya mercedes a-series alırım. Rcz yi fransız olduğu için sevmiyorum, Scirocco da herkeste var.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bu iki arabadan bence Scirocco.
Bana kalsa bu iki arabayıda almam Audi TT alırım :thumbup1:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Mini ya da A3 dururken onlar mı? :P

basaranofficial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
O sınıfta bi araba alacak olsam sanırım şu anda Civic hb veya mercedes a-series alırım. Rcz yi fransız olduğu için sevmiyorum, Scirocco da herkeste var.
hocam bu araçları aynı sınıfa koymak pek mantıklı gelmedi gibi bana :) hani mercedesin a180 i bunlar ile en azından performans olarak yarıştırılabilecek seviyede değil :)civic 'i katmıyorum bile belki cr-z olabilir :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu iki arabadan bence Scirocco.
Bana kalsa bu iki arabayıda almam Audi TT alırım :thumbup1:
hocam tt 'yi almak için bu iki aracın neredeyse toplamları kadar fiyatı gözden çıkarmak gerek :)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
hocam tt 'yi almak için bu iki aracın neredeyse toplamları kadar fiyatı gözden çıkarmak gerek :)
2. el 2008 2009 civarı çok rahat bulunabilir scirocco fiyatına.
Sonuçta unutmamak gerek audi 1. sınıf düzeyinde araba , peugeot ve volkswagen 2. sınıf araba :)