Pes online oynayanlar lütfen baksın

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben ps3'te orjinal pes 12 almayı düşünüyorum bazı sorularım olacak

1.20 mb internetle takılma donma olurmu
2.1 maçta Ne kadar kota yer
3.illa pal olmasımı gerekli pal olanı nerden bulabilirim teknosa ve bazı vs vs alışveriş yerleri satarmı
4.pes 2012 almalımıyım yoksa 2013 mü bekliyim

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
20 mbıt netse olmaz.
Sınırsız tavsıye ederım artık kotalı sekılde gıdecegını sanmam.
Pal vs hakkında bılgım yok.
Durumunuz ıyıyse 12 alın cıkınca 13te alırsınız. Bendede ps3 var takıp edıyorum konuyu.

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu adaletsiz akk yüzünden kimin kotalı değilki

nantenami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok uzun zamandır oynanıyor ve müthiş bi zevk kesinlikle tavsiye ederim fazla kota yiyeceğini sanmıyorum ve 2 mb üstü yeterli olur hız olarak kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum
isterseniz bu linkde detaylı incelemesi mevcut

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
oynuyorum ve gayet güzel bi puana sahibim , sana tavsiyem oyuna girmeden önce pingine bak 20 nin üzerindeyse girme , mesela cumartesi öğlen saatleri hep 50 60 ping oluyo girmiyorum o yüzden . 1mbit netlede oynarsın sıkıntı olmuyo ping yoksa . fakat şöyle birşey varki latin ülkelerden oynayanlarla oynarken onlardan kaynaklı çok sıkıntı yaşıyabiliyosun , oyundan zevk almıyo insan bazen . ve sana tavsiyem logitech f710 oyun kumandası al , ben kullanıyorum gayet güzel . ama bana kalırsa eylül sonunu bekle 2013 ü al , netten sadece keyler 40 tl ye satılıyor ben pes 12 ilk çıktığında almıştım keyimi hala kullanıyorum

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bilgiler için teşekkürler birkaç sorum daha olacak bu ping olayı nedir nasıl öğrenirim kaç olduğunu bide kablolu kablosuz fark yaratırmı hızında

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yaratir. Kablosuz daha zayif hiz alir. Ama netiniz 20 mbit oldugunuzdan farketmeyecektir. Dusuk olsa farkederdi. Ping online yerine girince ms olarak yaziyor. 50 ms falan gibi.

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
oynuyorum ve gayet güzel bi puana sahibim , sana tavsiyem oyuna girmeden önce pingine bak 20 nin üzerindeyse girme , mesela cumartesi öğlen saatleri hep 50 60 ping oluyo girmiyorum o yüzden . 1mbit netlede oynarsın sıkıntı olmuyo ping yoksa . fakat şöyle birşey varki latin ülkelerden oynayanlarla oynarken onlardan kaynaklı çok sıkıntı yaşıyabiliyosun , oyundan zevk almıyo insan bazen . ve sana tavsiyem logitech f710 oyun kumandası al , ben kullanıyorum gayet güzel . ama bana kalırsa eylül sonunu bekle 2013 ü al , netten sadece keyler 40 tl ye satılıyor ben pes 12 ilk çıktığında almıştım keyimi hala kullanıyorum
ben şurayı anlamadım bu key olayı nedir orjinal cd olmadan key olsa nolacakki

vedat_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lutfen bna yardımcı olun pes 2012 onlıne nasıl oynarm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar
ben pes 2013 de onlıne oynıycam herşeyi yaptım maç odasınada girdim ama benden maç odasında şifre istiyor ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaslar bende ps3 var yeni aldım pes 13 te onlıne topluluğu nasıl acacam bılgı verırmısnız acıll tesekkur ederım .

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
abartmıyorum fifayı online olarak 512kb ile hiç sorunsuz oynuyorum ve iddaa ediyorum 256 kb bile fazlasıyla yeter.