Pes 2016 vRAM Hatası !

Stooline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Dün Pes 2016 indirmiştim( Crackli ). Kurdum oyunu felan türkçe yama da yaptım. Benim tek sorunum settings teki vRAM ' in 0 olması. Aslında "dxcpl" programını kurup ayarlamadan önce vRAM 128 MB idi. Paylaşımlıdaki ramlarin vRAM ' a aktarabilme gibi bi durum var mı ? ( Oyun için )
GPANkV.png

BİR DE ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEY İSTİYORUM. NVİDİA GEFORCE 6600 LE EKRAN KARTI DRİVERİNİ İNTERNETTE OTOMATİK BULAMIYOR VE BEN ARADIM TARADIM BULAMADIM. LÜTFEN EKRAN KARTIMIN GÜNCEL SÜRÜMÜNÜ BULABİLİR MİSİNİZ ?

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
1- Oyunu açtığınız exe'ye sağ tıklayıp çıkan listede "Grafik İşlemciyle Çalıştır" seçeneğini seçip öyle oyunu açmak.

2- Oyunu açtığınız exe'ye sağ tıklayıp çıkan listede "NVIDIA Denetim Masası" seçeneğini seçip, "3D Ayarların Yönetilmesi" bölümünden PES 2016 exe dosyasını "Yüksek Performanslı NVIDIA İşlemcisi" olarak seçiyoruz eğer PES 2016 exe dosyası yok ise listeye ekliyoruz.

Stooline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1- Yeşil Okçu cevabın için çok teşekkür ederim ama bende dosyaya sağ tık yaptığım zaman "Grafik İşlemciyle Çalıştır" seçeneğini çıkmıyor.

2- Ve birde NVIDIA Denetim Masası ' na giriyorum ama bende sadece 2 seçenek mevcut.
GPAND2.png

NVIDIA GEFORCE 6600 LE ekran kartı driverim için ilgilenirsen çok mutlu olacağım.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Nvidia Gerorce Driver ile otomatik yükleyebilirsiniz.

Stooline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çalışmıyor :P

Stooline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tam bulamadım. İşletim sistemim 64-bit Home Premium. Benim için baksanız bir sakıncası olur mu ve de şu hatayı alıyorum.

1- Java istiyor.
PnWNV8.png

2- Java simgesine tıklayınca bu siteye atıyor.
DBbm1Z.png

PES 2016 ile de ilgilenirseniz sevinirim. :))

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Drivers | GeForce
Driver'ın bu sayfada mevcut hızlıca bulunuyor fakat yanlış aradınız sanırım sizin ekran kartınız GeForce 6 Series diye bir kategorinin altında bu yüzden bulamamış olabilirsiniz.
--- Gönderi Güncellendi ---
Birde işletim sisteminiz Windows 10 ise bu uyumlu olmayabilir.

Stooline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
f.krtl1 Siteden dosyayı indirip kuracak mıyım ?

Stooline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki vRAM ' a nasıl aktarabilirim ve YÜKSEK PERFORMANSLI NVIDIA İŞLEMCİSİ ile oyunu çalıştıramıyorum.

Stooline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yukarıda Home Premium diye bahsetmiştim ve İşletim sistemim Windows 10 deil , Windows 7
3vZMb4.png

Vurguladığım bölümün olmaması benim ekran kartımın güncel olmamasından dolayı mı kaynaklanır ?

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Peki vRAM ' a nasıl aktarabilirim ve YÜKSEK PERFORMANSLI NVIDIA İŞLEMCİSİ ile oyunu çalıştıramıyorum.
Bunu indirin. Ardından açın ve ''Edit List''e tıklayın. Açılan sayfadan PES2016.exe ve Setting.exe yi ekleyin . Ok diyip önceki sayfaya dönün. Önceki sayfadaki kırmızı alandaki ayarları aynı yapın. Uygula diyin ve ok diyip çıkın .. Sorun düzelecektir .

adsasdas.png

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
nvidia o kartı ürettiğini bile unutmuş niye o? durum pamuk eller cebe oyuna ve ekran kartına para ver diyen çocuk çıkmış gene...

Stooline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam bunun aynını kendi bilgisayarıma harfi harfine yapmıştım önceden. Yaptığı tek şey Paylaşımlı ' yı vRAM ' e aktaracağına vRAM ' i paylaşımlıya aktarıyor. Dediğinizin aynısını kardeşimin bilgisayarına yaptım Onda paylaşımlıyı vRAM ' a aktardı bnde ise tam tersi oluyor. :(

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
O zaman tek çare javayı indirip sürücüyü kurmak oluyor .

Stooline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
nvidia o kartı ürettiğini bile unutmuş niye o? durum pamuk eller cebe oyuna ve ekran kartına para ver diyen çocuk çıkmış gene...
Yeni ekran kartı almaya param yok :(
Allah 'ım inşallah olur :(