Pes 2014'ü beğendiniz mi? Görüşleriniz

togo2382

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pes 14 ü almadan önce çok umutluydum, ekran görüntüleri ve videoları izledikten sonra kesin almam gerektiğini anlamıştım. ve o gün geldi, büyük umutlarla aldım, kurdum oyunu. sonrası ise hayal kırıklığı... :crying: ama 2-3 hafta oynadım alıştım. o kadar da kötü gelmiyor artık. pes 13 kat kat iyiydi. fanatik pesci olmama rağmen bu sene fifa 14 daha iyi. umarım konami 2015 de daha güzel bi oyunla karşıma çıkar karşımıza :wink:

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
İlk defa PS3'de oynadım dün. O ps'den mi ekran dan mı kaynaklanır bilmiyorum ama, oyun hızı sonda, yani en hızlı, o kadar yavaş ki, orta sahanın alt kısımlarında oyun hızlanıyo, kale sahası önünde ağır çekimde. Oyunda ciddi bi kasma vardı. Bir maçı zor çıkarttık, 13'e döndük, oda çok hızlı geldi ondan sonra :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
İlk defa PS3'de oynadım dün. O ps'den mi ekran dan mı kaynaklanır bilmiyorum ama, oyun hızı sonda, yani en hızlı, o kadar yavaş ki, orta sahanın alt kısımlarında oyun hızlanıyo, kale sahası önünde ağır çekimde. Oyunda ciddi bi kasma vardı. Bir maçı zor çıkarttık, 13'e döndük, oda çok hızlı geldi ondan sonra :D

Sonunda buldum be hocam senin gibi birini. Oyin orta sahada yavaş ama kenarlarda adamlar uçuyor resmen. Çok saçma. Pc de de aynı sorun varmış demek ki. Koskoca Ronaldo ile sol kanatta 3 kişi çalımlıyorum, ceza sahasına kanattan girerken adam yavaşlıyor, vuracakken adamlar alıyor. Ne biçim saçma nir sistem anlamadım. Biraz para birikse de Fifa 14 alsam. Siz yine indirim bulursunuz bir yerlerden :) Kulaklığı sizin sayenizde 380 tl daha ucuza aldım, teşekkür ederim :)

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Fifa gibi olmuş diyorlar burada da...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Sonunda buldum be hocam senin gibi birini. Oyin orta sahada yavaş ama kenarlarda adamlar uçuyor resmen. Çok saçma. Pc de de aynı sorun varmış demek ki. Koskoca Ronaldo ile sol kanatta 3 kişi çalımlıyorum, ceza sahasına kanattan girerken adam yavaşlıyor, vuracakken adamlar alıyor. Ne biçim saçma nir sistem anlamadım. Biraz para birikse de Fifa 14 alsam. Siz yine indirim bulursunuz bir yerlerden :) Kulaklığı sizin sayenizde 380 tl daha ucuza aldım, teşekkür ederim :)

Yok PC'de ceza sahasına girerken yavaşlamıyor, PS'de öyle idi. Bilgisayarda akıcı ama kaleciyle karşı karşıya şuta basıyorum, 2,3 saniye sonra şut çekiyo, tabi golde kaçıyo.

Fifa da biraz zor indirim olur, bende merak ediyorum onu (:

Pounc3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pes 14 e kanım ısınmadı bu sene Fıfa 14 takılıcam herhalde

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Kurdum yarım saat oynadım ve sildim :D Fifadanda tat alamadım Nba 2k14 ile yola devam :P

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bu sene ne fifa ne pes sardı. Pes 2013'e devam.

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pes 14 berbat olduğu için nba e başlayan arkadaşlar var

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar oyunun cd si var kuramadım yardımcı olurmusunuz lütfen kurarken sürekli hata veriyor bir şeyler eksik muhtemelen çözemedim verdiği hata işte bu;[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1311.hizliresim.com/1h/s/uv57p.png[/URL][/IMG]

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar oyunun cd si var kuramadım yardımcı olurmusunuz lütfen kurarken sürekli hata veriyor bir şeyler eksik muhtemelen çözemedim verdiği hata işte bu;[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1311.hizliresim.com/1h/s/uv57p.png[/URL][/IMG]

CD çizilmiş ve dosyalar bozulmuş olabilir bir CD kopyalama programıyla CD'yi bilgisayara kopyala sonra bilgisayardan yükle

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bir daha asla pes oynamam pes 2012 2013 bile bundan 1000 kat daha iyi resmen Çocuk oyunu olmuş , atari oyunları bile daha iyi pes 2014 ten

ha super marıo ha pes 2014 sakın oynamayın bu oyunu fıfa fanatiği filan değilim tam tersıne normalde aşırı pes fanatiğiydim şimdi oynadım dha dogrusu oynamayı denedim 5 para etmez ,

Sadece bıraz grafik geliştirilmiş , verdikleri çogu sözleri tutmamışlar oyuncuların yüz tarama fonksıyonu rezalet , Menüsü o kadar komik o kadar komikki aradıgınız hiç birşeyi bulamıyorsunuz 2 saat menüyle ugraşıyorum mühendisleri kınıyorum böyle dandik bi oyun çıkarttıkları için oyun bile denmez ya nese

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
CD çizilmiş ve dosyalar bozulmuş olabilir bir CD kopyalama programıyla CD'yi bilgisayara kopyala sonra bilgisayardan yükle
kardeşim dosyalar zipliydi zaten masaüstüne çıkardım şu anda masaüstünde ordan bile kurulmuyor[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1311.hizliresim.com/1h/s/uv5rn.png[/URL][/IMG]m dosyala

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Önceki sorunun cevabı burada
eğer bu seferde çalışmazsa kopyaladığın dosyalar bozuktur tekrar indir

Gangters46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fifa Ve pes berbet bnde Pes çiyim ama fifa ondan daha iyi gibi gözüküryor

hknolmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Pes bu sene Fifa ya yaklaşmış. Andırıyor. Geçmiş yıllardan çok farklı. Ama Pes 2014 sanki 2015 in demosu gibi. Olayı bence 2015 te koparacaklar.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
oyuncu yüzleri berbat saha berbat oyuncuların hepsi kambur sanki

meteorolojiuzmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PES 14 sınıfımda kaldı.. oynamadım ama izlediğim ve gördüğüm kadarıyla..

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Pes 2014'ü beğendiniz mi ?
Başta beğenmemiştim ama şimdi beğeniyorum.
Siz beğendiniz mi ??