Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Henüz test etmeye başladım. Oyun kurma pas yapma markajlar falan daha "gerçeğe" yakın olmuş sanki. Bir de fakrettiğim o R1 e yüklenip at gibi koşturamıyoruz artık ensesine çakıyorlar adamın.
fifa ile kıyaslanamaz ama yenilikler belirgin olarak öne çıkmış. 2011 2012 ve gene 2013 te de kartlık faulu avantaja bıraktıktan sonra kartı vermemesi esgeçilecek bir sıkıntı değil ve 3 oyundur bunun böyle olması bence affedilemez çok faul yapılıyor bana
Ben bugün kurdum Pes 2013 ü. Grafiksel olarak 2012 ile hemen hemen aynı. sadece bir kaç makyajlama yapmışlar bazı görsellerde. Oynanış olarak çok yavaşlatmışlar oyunu. Ayarlardan hızı yükseltilerek çözülebiliyor. Gene klasik saha atmosfer sorunu var. Maçlarda seyirci faktörü malesef sıkıntı. Bir başka sıkıntı ise Konaminin makus sorunu Lisans. Ben iyice sıkıldım Konamiden. Bu sene Fifa 2013 ü deneyip beğenirsem geçiş yapmayı düşünüyorum. Yıllardır Pes oynarım beğenirimde... Ama son 2 yıldır bir gelişme göremiyorum. Fifa 2012 yi geçen sene denemiştim grafikleri ve oynanışı beğenmemiştim. Belki ön yargılı yaklaşmışda olabilirim. Bu sene Fifa 2013 e daha bir sıcak bakarak deneyeceğim bakalım.
güzel hele takım kurmada çok güzel yenilikler var gp ile anterman aletleri alabilir oyuncuları geliştirebilirsizin bence 12 ye göre iyi oldu ben beğendim oynanıs solarak fifa daha iyi
yıllardır fifa nın pes in önüne geçtiğini söyleyen birisi olarak bu sene pes 13 ün oynanabilirliğini beğendim. ilk çıktığı gün okuduğum yorumlara göre neredeyse oyunu kurmayacaktım ama bence fifacılarda oynayabilir.
Pes 2013'ü çok iyi buldum. Öyle bireysel takılma artık zor olacak sanırım. Messi'yi alıp yardıramıcan pek fazla. İçlerinden geçemeyeceksin. Pes bana göre fifadan 2-3 seri haricinde hep iyi. Şahsi fikrim bu yönde.