Pes 2013 Online bağlantısı kesildi hatası ?

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar bir haftadır almış olduğum oyunu düne kadar sorunsuzca oynayabiliyordum(analig online) ama dünden beri sunucu bağlantısı kesildi hatası alıyorum ve maç içerisinde oyundan atıyor(haliyle mağlup sayıyor) bu durum beni çileden çıkarmış durumda ne şartlarda para ayırıyorum oyuna böyle sorunla karşılaştığım için çok üzgünüm. Elimden birşey gelse yine kızmicam ama çaresizce neredeyse her girdiğim oyunda atılma korkusuyla boğuşuyorum. bana yardım edebilecek olan varmı? port açmak bu duruma bir çözüm olurmu? benimle aynı sorunu yaşayan varmı? şimdiden teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam bende dünden beri aynı uyarıyı alıyorum delirmiş durumdayım mağlup sayııyor atıyor neden acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
türkün 2012den bu yana çilesi , genelde tt net kullananlarda oluyor galiba , bende de var kondüsyonlar yerde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Takim ekonmik anlamda mahvoldu.. Ayni sorun bendede var oyundan soğudum.. çare bilen varsa paylaşsin rica ediyorum.. Bu ne ya..

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
pes2012 de aynı sorun bende de var. Bağlantı hızı yavaş gözüküyor ve 3 oyundan 2 sinde bağlantı kopuyor. Daha önce online çok oyun oynadım, hiçbirinde sorun yaşamadım ama pes de sıkıntı var. sinir bozucu çok.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
3 gün sonra ilk defa girdim maç oynanırken tak diye attı bağlantı koptu diye , ttnetde sıkıntı olabilir

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
internet alt yapısından kaynaklanıyordur büyük ihtimal. hat değerleriniz nedir? özellikle ping

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde oynarken kesiliyor hep mağlup sayıyor hep böylemi olacak :(

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
şimdi maç başlarken ilk saniyeden attı oyundan , bugüne özel bi sıkıntı var sanırım . 24 saate düzelir

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
konami açıklama yapmış sunucularda sorun var diye onlardan kaynaklı düzeltilicekmiş

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Hep bizim türklerin başına geliyor nedense . Dün elemanın biriyle eşleştim, adam gs yi alınca ha bu türk bende bjk yi aldım :) 2.dk da bağlantı koptu. 2.türk'ün karşıklı oynaması imkansız gibi birşey :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cursing:arkadas 2 günden beri bu hata yüzünden pes 2013 baglantı hatası yüzünden hepğ mglubum yendim oyundan bile puan alamıyorum puanım 223 e düştü baglantı yüzünden delirdim kolu sıkmaktan sinirden kolda kırıldı çalışmıyor

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
3 kere koptum oyundan 5 maçı tamamlayamadım paramızla rezil oluyoz ping 80 çıkıyor var mı böyle internet

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
3 kere koptum oyundan 5 maçı tamamlayamadım paramızla rezil oluyoz ping 80 çıkıyor var mı böyle internet

Ne desemki . İnşallah Superonline fiber gelir olduğun yere de en azından stabil hız alırsın ve kopma olmaz.
Bir de şu olay var benim süperonlineı kuran çalışanlar internette ping yüzünden oyun oynayamazsın demişlerdi ama hiç öyle bir şey olmadı. 2 pc den 7 tane silkroad açıkken bile sorun yoktu. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kopma falan yok nette aslında, hızı da çok güzel, ama ping yüksek yaav.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
her mac baglanti gidiyo. o kadar para veriyoruz online oynayalım güzel vakit gecirelim diye ama daha cok sinir sitres oluyoruz.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
2vrybdz.png

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
11 ekimdeki gelicek patchde müsabakalar açılıp , sorunun düzeltilmesi planlanıyormuş en kötü ihtimalle ayın 15indeki bakımda çözülür herşey

recep78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
patchi indirdim data pack i indiremiyorum oyun içerisinden bağlantı hatası veriyor, lanet olası.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bakım çalışması hala devam ediyor sunucular tamamen açılmış değil , beklemek gerekli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
data pack indiriyorum kuruyor ama gene versiyon 1 yazıyor

phzinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni güncelleme geldi. indiriyor kuruyor ama halen versiyon 1.0 neden acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
veri paketi ındırıcem ama iletişim hatası verıyor neden?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende veri güncellemesini indir diyorum bağlantı hatası veriyor sorunvar sadece birebir oynuyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yahu arkadaslar bu pes13 onlineın bir hilesi mi var ? gecen bır arkadas denk geldı 70 mac yapmıs ama takımında ronaldo messi eto villa full kurmus takımı bu kadar az oynamayla bu takım nasıl kuruluyor kı bilen var mı acaba??