PES 2013 Lig Maçı Oynayamıyorum?

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Pes 2013 de Müsabaka da kupa var ama Lig yok örneğin single player ispanya liginde mac yapmak istiyorum.Ama Liglere girişi bulamadım?

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Oyunun hangi sürümünü indirdin ?

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Reloaded

Hangi kısımdan giriyoruz

PeSBoX Anatolia 2013 0.7 versiyonu yükledim türkiye ligide ekledim ama lig bulamıyorum

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Resim çekemiyorum. Yalnız Müsabaka ya giriyorum. orda lig yada kupa seç yazıyor ona tıklıyorum daha sonra sadece kupalar geliyor.ligler gelmiyor.Ayrıca maç tan gösteri maçı yada sıralama maçı çıkıyor sıralama maçı online oluyor.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Resim çekemiyorum. Yalnız Müsabaka ya giriyorum. orda lig yada kupa seç yazıyor ona tıklıyorum daha sonra sadece kupalar geliyor.ligler gelmiyor.Ayrıca maç tan gösteri maçı yada sıralama maçı çıkıyor sıralama maçı online oluyor.
Şimdi baktım da Müsabaka'da bende de sadece kupa var. :D:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lig olmuyor ama ben futbol yaşamından master league açıyorum ozaman geliyor dene istersen ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ilk önce menejiri oluşturup daha sonra liği seciyorsunuz menejer sistemiyle oynaniyor artik direk kendin lig oynamasi yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben sıralama maçına diriyoeum sonra pes 2013 sürümünüzü güncelleyin ve tekrar bağlanın diyor ama güncellemeyi bulamadım link varsa link atın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim pesimde maç gösteri maçı dediğimde oyun kapatıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mster league açılmıyor
1tek match ve exit açılıyor diyerleri açılmıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar. sizden bi yardım isticem. pes 2013 te oyun planına girince beni oyundan atıyor. win8 kullanıyorum. internetten bazı çözüm önerilerine baktım ama faydalı olmadı. uyumluluk modunu da denedim o da olmadı yönetici olarak çalıştırdım o da olmadı. müsbakadan girince de atyor. sadece şampiyonlar liginde sorun olmuyor ama orda da yine oyun planına girince atıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. ekran kartım 32 bit. :mellow::mellow:

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
sdnokuru ekran kartın yetersiz eğer nvidia ise ayarı vardı ama onboard ise yapacak birşey yok kitserver indirip detayı medium(orta)a almayı dene

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ayrıca pes 2013 te düzenle menüsünden lig/kupa ya girdiğinizde ispanya kupası görürsünüz ama ispanya kupası müsabakalarını nereden oynıycaz..:confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mrgreen:pes 2013 de UEFA şampiyonlar ligindeki maçlara girerken oyun kapanıyo nasıl düzeltirim ??