Pes 2013 kasıyor

hevusadn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar son zamanlarda çok uyuz olduğum bir sorun yaşıyorum pes 2013 te saçma sapan bir kasma yaşıyorum bilgisayarı aldığımda böyle birşey yoktu sonradan bu olay başladı pesten sonra başka oyunlardada başladı ekran kartım nvidia 630m 2 gb bilgisayarı bir kere servise yolladım düzeldi şimdi yine başladı arkadaşlar lütfen bilen varsa bana bi çözüm önersin

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar son zamanlarda çok uyuz olduğum bir sorun yaşıyorum pes 2013 te saçma sapan bir kasma yaşıyorum bilgisayarı aldığımda böyle birşey yoktu sonradan bu olay başladı pesten sonra başka oyunlardada başladı ekran kartım nvidia 630m 2 gb bilgisayarı bir kere servise yolladım düzeldi şimdi yine başladı arkadaşlar lütfen bilen varsa bana bi çözüm önersin

Pc ye format attım, öyle oynuyorum. Birçok kullanıcı aynı sorundan muzdarip.

hevusadn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama benden düşük ekran kartlı arkadaşım hiç bu sorunu yaşamadı sadece formatlamı alakalı acaba

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Oyun bir süre sonrw Kasıyor, herkes bundan şikayetçi. Internet'te araştırma yapabilirsin. Tek çare format, oyunu tekrwr yüklersen bile duzelmiyir.

erayozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format attik yine aynisi ki degisen bisey yok. 1-2 oyun oynayinca yine aynisi oluyor. Yokmu cozen meseleyi???