Pes 2012 video

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;xOBaUNZzouI]http://www.youtube.com/watch?v=xOBaUNZzouI&feature=player_embedded[/video]

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Güzele benziyo, grafik açısından fifaya dönüyor sanki ..

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
iyi iyi , pes sever olarak daha da iyilerini bekliyoruz. Bazı hataları sinir etse de bizi yine de umut işte..=)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
bu seferde Türkçe olacak mı acaba menüler bir de spiker Türkçe yapsalar olsa çok mu şey istemiş olurum tamam türkcespiker.com un yaptıkları cok iyi ama beklemek zorunda kalıyoruz :)

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Umarım 2011e benzemez oyuncular yine kambur hambur gezmez bir çok hata vardı 2011 de ona benzemesin yeter

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
grafikleri pes11'le ayni ama zaten pesin grafikleri cok kötü degil yani problem yok dikkatimi ceken oyuncu koşu animasyonunu 4 sene oldugu gibi bu sene yine degistirmisler gameplay videosu görmeden bisey söylemek zor ama fena olmamıs onun disinda hep bildigimiz seyler taktik ve dribbling videolari, umarim yapay zekayi ve atmosferi düzeltirler bizde oynariz. lisans olayi zaten yine ayni olacak bari 40-50 tane stadyum eklesinler hayali stadlarda olsa, portekiz stadlarindan soguttular insanı:)

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben demiştim yine diyorum pese pes artık fıfa daha kötü olursa oynarım ancak ya ne adamın koşusu ne hucum organizasyonu ne oyun dengesi hele şutlar winning eleven daha iyiydi

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
fifanın bikac yıl geçilebileceigini sanmıyorum çünkü eksiği cok az şuanki fifa11'in, illaki üstüne bişeyler koyacaktır.

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence olmamış. aykutun da dediği gibi gameplay videosunu görmeden yorum doğru olmaz ama insan şu animasyonları değiştirir. Bakalım pes yine aynı giderse şuanki FIFA(2011) bile götürür onu. kaldı ki FIFA 12 devrimlerle geliyormuş

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
pesteki taktikler gerçektende süper..tabiri caizse mourinhonun bile aklına gelmeyen taktikler mevcut peste. videodan anladığım kadarıyla bu yıl yapay zeka üzerinde duruyorlar.birçok arkadaşımız haklı olarak animasyonların yetersiz olduğunu söylüyor. ama bir gerçek varki 1000 den fazla animasyon eklendi pes 2011 serisine eminim bu yılda devam edecektir. ben ise herzaman oyunda realistik sinematikleri ararım. mesela top toplayıcı yada ş.liginde takımlarla beraber sahaya giren çocuklar, hareketli kameramanlar, t.direktörler vs...hem fifa 12 yi hemde pesin yeni serisini yükleyecem..sorun yok ama pes bir adım önde benim için...

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
umarım çalınan saçma sapan faullerin önüne geçmişlerdir ve savunmandaki oyuncuların kademe tutmasını falan sağlamışlardır şuan aklıma gelmiyor ama bazen çok uyuz eden eksiklikler oluyordu.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Görüntülerde bi fark göremedim. 2011 daha bile güzel gibi sanki.