PES 2012 oynanış videoları

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
PES etmedi gitti :D yine olmamış, birisi motion capture nasıl yapılıyor anlatsın KONAMI'ye.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Pes gameplay videolarını aşağı yukarı 1 ay önce görmüştük zaten o zaman da, bu yeni videoları seyredince de aklıma tek gelen şey bu pes2012'den çok pes 2011.5 gibi bir oyun olmuş. Pes efsanedir, devrimdir pes olmasaydı EA gibi tekelci bir firmanın yaptığı berbat oyunu mecburen oynuyor olacaktık... Dünyanın en popüler sporundan bahsediyoruz ve malesef ki bir FPS bir araba yarış oyunu kadar seçeneğimiz yok 2 seri var adam akıllı ve biri çok kötü olsaydı pes etseydi diğerinin çalışmasına gerek yoktu her yaptığı oyun mecburen oynanacaktı işte bu yüzden konami'ye saygı duyuyorum her oyun ve futbol sever gibi.. Ama artık fifanın zamanı 2-3 yıldır artarak daha da iyi oluyor, konami ise malesef yerinde sayıyor büyük ihtimal zaman kazanmak için oyun yapıyorlar gizliden gizliye pes13-14-15 artık hangisiyse yeniden devrim yapacak oyuna hazırlanıyorlar o oyun çıkana kadar fifa birkaç sene daha önde olacak görünen o...

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
pes 11e çok benziyo hatta aynısı gibi vidyolarda

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Birebir aynı oyun yeni menü bile yapmamışlar uğraşmamışlar, saha kenarına hareketli bir kaç adam, kameraman, futbolculara bağırıp çağırma eklemişler, kale ağlarını fifaya benzetmişler vs ufak rötuşlar tamam al sana pes2012. Tamam yeni motor yazacak halleri yokta en azından yeni bir menü, şu adamların hareketlerini koşuları vs yumuşatacak bir kaç animasyon ekleseydiniz, fifadan sonra futbolcuları görünce izleyesim gelmiyor önceden bütün gelen videoları azım açık izlerdim tekrar tekrar. Atmosfer ses olarak zaten birşey beklemiyorum pesin hayatı boyunca fifa'yı geçemeyeceği tek yer ses, stad atmosferi.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu arada demo haftaya geliyormuş.TRGamer a göre...