PES 2012 Orjinal CD Sorunu Acil Yardim

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar cdkeyhouse diye bir siteden CD key satin aldim . Fakat elimde cd olmadigi icin crackli iso dosyasi ile kurdugum pes 2012 ye satin aldigim cd keyi girdim . konami hesabi falan actim orada sorun yok ama söyle bir sorun cikti , oyun update yapmami istiyor ,bendeki sürümü kabul etmiyor, update yapinca da calistir dedigimde orjinal cd takin diyor oyuna giremiyorum , crack yapinca da yine update sorunu cikiyor. Sanirsam bana lazim olan orjinal cd nin bir kopyasi , iso dosyasi .

Bir fikri olan var mi arkadaslar ? Böyle bir dosyayi bana saglayabilecek olan var mi ?

Buralarda cd kiralayan bir yer var , orda pes 2012 kiraliyorlar , ordan bir günlügüne kiralasam orjinal cd yi , kopyalasam bir dvd ye yazsam , onu kullansam olur mu acaba ? Ya da o kiraladigim cd nin bir iso dosyasini falan olustursam ?

Simdiden tesekkürler .

Reaksiyon puanı
2,148
Pes 2012 clonedvd diye aratman gerek sanırım, clonedvdler el değmemiş oluyor. :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Fixed Image denen bir şey var. Bunlar her oyun için yapılmasa da çoğu oyun için var. Bunlar Daemon tools gibi programlarla kullanılabilen minicik imaj dosyalarıdır ve crack görevi görür. Bunun PES 2012 için olanını bulup kullanırsan crack yapmana gerek kalmayacak ve rahatça güncelleme yapıp oynayabileceksin.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaslar cdkeyhouse diye bir siteden CD key satin aldim . Fakat elimde cd olmadigi icin crackli iso dosyasi ile kurdugum pes 2012 ye satin aldigim cd keyi girdim . konami hesabi falan actim orada sorun yok ama söyle bir sorun cikti , oyun update yapmami istiyor ,bendeki sürümü kabul etmiyor, update yapinca da calistir dedigimde orjinal cd takin diyor oyuna giremiyorum , crack yapinca da yine update sorunu cikiyor. Sanirsam bana lazim olan orjinal cd nin bir kopyasi , iso dosyasi .

Bir fikri olan var mi arkadaslar ? Böyle bir dosyayi bana saglayabilecek olan var mi ?

Buralarda cd kiralayan bir yer var , orda pes 2012 kiraliyorlar , ordan bir günlügüne kiralasam orjinal cd yi , kopyalasam bir dvd ye yazsam , onu kullansam olur mu acaba ? Ya da o kiraladigim cd nin bir iso dosyasini falan olustursam ?

Simdiden tesekkürler .

torrentden pes 12 indir , üzerine 1.01 patch at , 1.01 crack bul . oyuna gir ilave içerikten oyuncu güncellemelerini içereten ücretsiz patchi at , online kısmından konami id , key i yaz . tamamdır .

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
torrentden pes 12 indir , üzerine 1.01 patch at , 1.01 crack bul . oyuna gir ilave içerikten oyuncu güncellemelerini içereten ücretsiz patchi at , online kısmından konami id , key i yaz . tamamdır .

patch e uygun crack buldum ve su an sorun yok calisiyor :) öneririm herkese de , 18 euroya satiyorlar :)
tesekkürler

iyi forumlar

helalim73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bulduğun crack bizimle paylaşırmısın aynı hata bendede var pm atarsan sevinirim. veya konuya yazarsan sevinirim..

helalim73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş burda crackı falan bulamadım sen nerden indirdin ayrıca kurulumu falan söylesene adım adımmı yaptın

1. Pes 2012 Full İso yüklemeye başladın
Ondan Sonrasını anlatırmısın? Ayrıca crack yok bu sitede

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
bu şekilde link vermeniz veya istemeniz yasal değil sdn'de biliyorsunuz değil mi?

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
oyunun crackleri budur diye paylasmadim ama yine de kaldirayim pm ile halledeyim , uyardigin icin sagol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben oyunu yükledim kurdum ama girerken yanlış disk taktınız diyor ve açılmıyor ne yapcam