cperinaz
Asistan

- Reaksiyon puanı
 - 4

Arkadaslar cdkeyhouse diye bir siteden CD key satin aldim . Fakat elimde cd olmadigi icin crackli iso dosyasi ile kurdugum pes 2012 ye satin aldigim cd keyi girdim . konami hesabi falan actim orada sorun yok ama söyle bir sorun cikti , oyun update yapmami istiyor ,bendeki sürümü kabul etmiyor, update yapinca da calistir dedigimde orjinal cd takin diyor oyuna giremiyorum , crack yapinca da yine update sorunu cikiyor. Sanirsam bana lazim olan orjinal cd nin bir kopyasi , iso dosyasi . 
Bir fikri olan var mi arkadaslar ? Böyle bir dosyayi bana saglayabilecek olan var mi ?
Buralarda cd kiralayan bir yer var , orda pes 2012 kiraliyorlar , ordan bir günlügüne kiralasam orjinal cd yi , kopyalasam bir dvd ye yazsam , onu kullansam olur mu acaba ? Ya da o kiraladigim cd nin bir iso dosyasini falan olustursam ?
Simdiden tesekkürler .

Bir fikri olan var mi arkadaslar ? Böyle bir dosyayi bana saglayabilecek olan var mi ?
Buralarda cd kiralayan bir yer var , orda pes 2012 kiraliyorlar , ordan bir günlügüne kiralasam orjinal cd yi , kopyalasam bir dvd ye yazsam , onu kullansam olur mu acaba ? Ya da o kiraladigim cd nin bir iso dosyasini falan olustursam ?
Simdiden tesekkürler .