PES 2012 Menajer

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar pes de menajer oynuyorum fakat şöyle bir sorunum var maçları kendim oynarken futbolcuları yön tuşlarıyla hareket ettiremiyorum ve yön tuşlarına bastığım zaman hazır taktikler çıkıyor ve sol tarafta küçük dikdörtgen şekinde bi yerde menajer taktiler veriyor.. bütün tuşlarlara bastım ama olmadı oyuncuları koşturamyorum.. yardımlarınızı bekliyorum

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar pes de menajer oynuyorum fakat şöyle bir sorunum var maçları kendim oynarken futbolcuları yön tuşlarıyla hareket ettiremiyorum ve yön tuşlarına bastığım zaman hazır taktikler çıkıyor ve sol tarafta küçük dikdörtgen şekinde bi yerde menajer taktiler veriyor.. bütün tuşlarlara bastım ama olmadı oyuncuları koşturamyorum.. yardımlarınızı bekliyorum

Kardeşim tuşların ayarlandığı profil sayfasında kullanılacak yön tuşu ayarları var..

230918.jpg

alttaki yani 360 derece olan LS ( left stick ) olarak geçer onu değiştirip normal yönlendirme tuşunu seçeceksin.

ya da analog mod diye tabir edilen tuşa basıp gamed ışığını yakacaksın.yerleri değişiyor bu şekilde.

lortans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş nasıl yani ben anlamadım aynı sorun bendede var ya

erkan_unal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de oynuyorum ama problem yok sen normal maçları oynayabiliyormusun sorun sadece menejer modunda mı