PES 2012 Hata

paytak58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bugün itibariyle pes2012 yükledim bilgisayarıma, yalnız baslama esnasında durdur iptal yosay hatası veriyor.. yoksay deyince oyun acılıyor ama ilerleme menüsüne gelince otomatik olarak windows oyunu kapatıyor, herhangi bir hata adı veya baska birseyde yazmıyor sadece sorunla karsılastı kapatılması gerek diyip kapatıyor oyunu.
oyunun settings kısmından özellikler bölümüne girince:
- işlemciyi iyi
- Ram'i iyi
- Gpu Yapılamıyor
- Vram Yapılamıyor yazıyor.. lütfen birisi yardım etsin.
sistem özelliklerim su sekilde:
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz x 8 ‎(2.00Ghz)‎
RAM: 4GB DDR3
Ekran kartı: 1GB Geforce gt540m Cuda. isletim sistemim windows 7 ultimate 64 bit olup tüm güncellestirmeleri yüklü bulunmaktadır.

güko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen aynı sorun bendede var acil çözüm bulun lütfen

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Kurulum dosyasının hasarsız olduğundan emin olun, yükleme esnasında antivirüs prgramınızı devre dışı bırakabilirsiniz, mümkünse önce başka bilgisayarda deneyiniz.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Netten indirip kurduğunuz bir versiyon sanırım. Antivirüs varsa bilgisayarınızda oyun ile birlikte gelen ilacı trojen olarak algılayıp siliyor. Antivirüs programını devre dışı bırakıp deneyiniz.

güko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onlarla alakası yok aga ilk defa kurmuyoz tek bu oyunda sorun oluyor daha yeni format attırdım pc ye yine aynı fark yok bunda başka bişey var

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimalle bilgisayarınız CASPER marka laptop değil mi ?

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adam bir oyun için Linux mu kuracak ? :D
Ben çözümünü biliyorum. Arkadaşımın başına da gelmişti bu. Fakat soruma cevap bekliyorum...

ceff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam aynen benım laptop um casper nırvana yenı aldım ve dedıgı sıkıntı bende var bı cozumu anlatırsan sevınırım

Mert1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın verdiği video da her şey açık onu yapın sorun kalmıyor aynı problem bende de vardı.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Başlık iyi üye çekmiş. :)

fugitive1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunun exe dosyasına sağ tıkla, grafik işlemciyle çalıştır, yüksek grafik işlemciyi kullan sorunun kalmaz ;)

icebroker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ilk once oyunu normal sifirdan kurun. Sonra drectx son surumu yukleyin, kurdugunuz pes 2012 ye herhangi bir patch yukleyin (Kitserver olacak sekilde), Win7 kullanan arkadaslar pesin kurulu oldugu dizindeki kitserve dosyasina girin ve icerisindeki config adli uygulamaya sag tiklayip admin olarak acin. Sonra ''Enforce picture quality'' yi tikleyin ve High secenegini secin. Save yapip kapatin. Oyununuzu calistirin size soru soracaktir 3 tane secenekten sadece ''ignore'' secenegine tiklayin. Islem bukadar. Oyununuzu atmadan sorunsuzca yuksek kalite de oynarsiniz. Unutmadan her ihtimale karsin oyunun normal setting inden secili olan Enable Frame Skipping secenegini kaldirin.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
arkadaşlar pes 2012 bugün aldım ve yükledim ama oyunu açıcaktım birden wındos hata belirdi karşıma hatada durdur yinden dene yoksay dedi yoksaya basınca oyunun açılıyor ancak zorluk seviyesini bulduktan sonra veriler 1 yaptıktan sonra yaratma yerinde birden windows hemen oyunu kapatıyor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5850 @ 2.16GHz x 2 ‎(2.16Ghz) ok diyor 2.0 GB ok Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family ‎(PS3.0/VS3.0 yapılmıyor 64 MB yapılmıyor dedi lütfen bilen varsa bana yardım etsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar aynı hata bendede oldu pes 12 yükledim açılıyor orta seviye diorum kapanıyor özellikleri söylüyorum: Intel(R) Pentium(R) CPU P6100 @ 2.00GHz x 2 (2.00GHz):ok
Ram: 1.9 GB:ok
GPU:Intel(R) HD Graphics (PS3.0/VS3.0):yapılamıyor
WRAM:64 MB :yapılamıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi bende de var sorun sabir ekran kartının düşük olması ben kayıtlı bı kullanıcı indirmeyi düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bak şimdi settings dosyasına sağ yıkla grafik işlemciyle çalıştır de sonra hepsini yüksek yap kapa sonra pes 2012 ye sağ tıkla grafik işlemciyle çalıstır de sorun düzelir

not: yüksek performanslı ile çalıştır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:kardeş nolur bana anlatsana başka arkadaşın youtube den verdiği dosyayada baktım bir sürü program yükledim ama olmadı hem linux felan onları yüklemek büyük telaşa nolur yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin::biggrin:bendede aynı sorun vardı icebroker adlı kullanıcının yöntemiyle sorun çözüldü cok tesekkür ederim kardesim....:):)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes::yes:arkadaşlar pro evolutionu kurarken hata veriyor ne yapmalıyom yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı hata bendede oluyor ama bende tek cpu kötü yazıyor diğerleri iyi lütfen yardım!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cpu:Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz x 2 ‎(3.00Ghz)‎ = iyi:)
RAM: 896 MB =yapılamıor:mad:
GPU:VIA Chrome9 HC IGP ‎(PS2.0/VS2.0)‎ =yapılamıor:mad:
VRAM:128 MB =kötü:(
diyor:crying: lütfen yapabileceklerimi sölermisiniz :confused1:
:cursing:casper:hammer: marka ve windows xp kullanıyorum :hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gpu ram 128 hatası verıyor bu lanet olası casper laptop yenı aldım ıyıdır dıye nasıl pes 2012 oynayabılırım bana bırı acıl yardım etsın gıdecem bu gebze centere teknosayı dagıtcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadalar bendede aynı sorun var ama bende pes 2010 var aynı hatayı veriyo yoksay değince açılıyo

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Konuyu açan arkadaşın sistemi iyi.O yüzden onun sorunu oyunun harici ekran kartını kullanmamasından kaynaklanıyor.Oyunun simgesine sağ tık yapıp grafik işlemciyle çalıştır-yüksek performanslı nvidia işlemcisi seçilerek oyun açılırsa sorun ortadan kalkar.Bu sorunu yaşayan arkadaşlar eğer donanımınız yeterli ise ve bu sorunu yaşıyorsanız bu yöntemi kullanın ancak ekran kartınız yeterli olmadığından dolayı da bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya banada aynı şey oluyo ben giriyom hemen oyununu kapatıyo bende bişey yapamiyom babam yapamıyo annem yapamıyo dayım ve ablam da yapamıyor birisi bana da yardım etsin