PES 2011 PC Demo Download'a Hazır!

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Full ne zaman çıkar :D

Dağıttım usta download'ı :D

adszcnp.png

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Demo baya iyi özellikle grafikleri paslarda falan gerçekçilik gelmiş oyuna ve zor gol oluyor ama grafikler müthiş olmuş oyun daha'da detaylanmış çok ayrıntı var ve türkçe olmasıda ayrı bir güzel :D

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Demo baya iyi özellikle grafikleri paslarda falan gerçekçilik gelmiş oyuna ve zor gol oluyor ama grafikler müthiş olmuş oyun daha'da detaylanmış çok ayrıntı var ve türkçe olmasıda ayrı bir güzel :D

Vay Türkçe dil de var demek :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
grafikler pes2010un aynisi sadece optimize etmisler. daha rahat akıcı oynuyor hepsi bu..pes2010dan sonra 11i kaldirmaz diyodum daha rahat kaldiriyo makine he bide replaylarda oyunculara motion blur eklemisler bulanıklık falan baska bi numara yok

fifa demo cikartmicakmi nabicak?? nerde kaldi bu demo

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
konsol olarak çıktı :) ben oynuyorum başarılı ama çok aham şaham bir değişiklik göremedim gol sevinçleri felan world cup gibi olmuş daha fazla hareket eklenmiş v.s. :D ayrıca daha hızlı

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tekrar evdeki Pes 2010 a baktım bence grafik acısından baya bi gelişmişler 1680x1050 oynuyorum yüksek çöznürlükte mafia 2 deki o hızlı gidince directx 10 daki efek bile var bi ben mi beyendim görüntüyü :)

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben daha o datı alamadım ama bakalım..

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
PES 2011 Gameplay (Oynanış) Videosunu yakında sizlerle. :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İndirilmeye hazır yazılsa başlığa bir yerimiz eksilmezdi herhalde.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Oyunun dinamikleri oldukça hoş olmuş,daha demo olduğu için kamera açılarıyla falan oynayamıyoruz ama genel olarak hoşuma gitti.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
üyeler editöre sağlı sollu saldırıyor :D hem geç kalmış bir haber hemde Türkçe olmayan bir cümle kullanılmış :D

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
fifa 10 demosuda çıksın ozaman değerlendirme yaparız :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
1.300 mb/sn ile indiriyorum :mrgreen:

birde pes 2011 xbox'a ne zaman çıkıcak?

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yapmayın beyler grafiklerin neresi muhteşem 2010'dan bir tık gelişme yok grafiklerde ve facelerde messi yeni nüz nakli yapılmış gibi duruyor.oyun ginede fena deil 10/6 akşam 11'de fifayıda deneyelim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Küçük bi inceleme
Arkadaslar size bi özet yapıyım oyunu bikac saat oynadim ve sunu söyleyebilirm gelmis gecmis en iyi pes bu!! ilk baslarda pas sistemine alisamamistim ama olayi cözünce harbiden adamlar calismis yapmis diyorum. Sahanın istedigin yerine,istedigin hızla top atılabiliyor..ara paslar havadan kosu yoluna paslar falan mükemmel olmus bundan daha iyisi olabilirmi bilmiyorum. Şutlar biraz zor ama böle daha zevkli..hızı falan iyi ayarlamak gerekiyor.ikili mücadele iyi olmus messiyle bütün takımı calimlayıp gol atmak artik biras zor gibi...hakem düzelmis artik adam gibi faul caliyor arkadan dokunusta vs.. pes2010daki gibi tek serbest vurus kullanmadan biten maclar artik yok diyebiliriz.kaleciler toparlanmis öle abuk subuk bi gol yediklerini görmedim..kambur kosan robot adamlar gitmis animasyonlari adam gibi yapmislar en sonunda..ama ses ve atmosferi pek begenmedim yine fifa bu yönden daha iyi.. Direkte patlayan top sesini duymazi isterim fena :)
simdilik bu kadar oyuna hemen kötü demeyin benim gibi..biraz oynayin gercekten en iyi pes bu ama fifadan iyi olup olmadigini görücez...

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Küçük bi inceleme
Arkadaslar size bi özet yapıyım oyunu bikac saat oynadim ve sunu söyleyebilirm gelmis gecmis en iyi pes bu!! ilk baslarda pas sitemine alisamamistim ama olayi cözünce harbiden adamlar calismis yapmis diyorum. Sahanın istedigin yerine,istedigin hızla top atılabiliyor..ara paslar havadan kosu yoluna paslar falan mükemmel olmus bundan daha iyisi olabilirmi bilmiyorum. Şutlar biraz zor ama böle daha zevkli..hızı falan iyi ayarlamak gerekiyor.ikili mücadele iyi olmus messiyle bütün takımı calimlayıp gol atmak artik biras zor gibi...hakem düzelmis artik adam gibi faul caliyor arkadan dokunusta vs.. pes2010daki gibi tek serbest vurus kullanmadan biten maclar artik yok diyebiliriz.kaleciler toparlanmis öle abuk subuk bi gol yediklerini görmedim..kambur kosan robot adamlar gitmis animasyonlari adam gibi yapmislar en sonunda..ama ses ve atmosferi pek begenmedim yine fifa bu yönden daha iyi.. Direkte patlayan top sesini duymazi isterim fena :)
simdilik bu kadar oyuna hemen kötü demeyin benim gibi..biraz oynayin gercekten en iyi pes bu ama fifadan iyi olup olmadigini görücez...

kardeş o bar sistemi fifada yıllardır var konami yeni anladı hatasını bir kanattan diğerine geçmek için pas'a uzun basarsın hızlı gider bu fifada var zaten ayrıca şutlar berbat balon gibi uçuyor aşırtma oluyor her ikili mücadelede bir faul var kötülemek gibi olmasın bende beğendim oyunu ama gerçekler bunlar.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bakalım ben ps3 e indiriyorum ne kadar fark ediyor merak ettim :D ama lanet japon psn si okadar yavaşki delircem :(

ubarmen20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatımda bu kadar kötü bir oyun oynamadım. Pas istediğin yere gitmiyor hakemin çaldığı faullerden duran toplardan oyun oynanmıyor. Görüntü kalitesi çok kötü. 1280x1024 oynadım. Belki demo diye bana kötü geldi ama full sürümünden de pek bir şey beklemiyorum. FIFA BU YIL PESİ UNUTTURACAK GİBİ

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kardeş o bar sistemi fifada yıllardır var konami yeni anladı hatasını bir kanattan diğerine geçmek için pas'a uzun basarsın hızlı gider bu fifada var zaten ayrıca şutlar berbat balon gibi uçuyor aşırtma oluyor her ikili mücadelede bir faul var kötülemek gibi olmasın bende beğendim oyunu ama gerçekler bunlar.

bar sisteminden kim bahsetti onu anlamadim fifada daha önce vardi senin dedigin olay evet pes 2010dada var..ama ben ondan bahsetmiyorum pas vermek icin adama dönüp pas verirdik pas adama giderdi artik öle degil adamin önüne arkasina yada sahanın istedigim yerine top atılabiliyor 360derece pas denilen olay ve bu güzel olmus..daha önce fifadada olabilir problem degil ama güsel yapmislar. Faul olayi bana iyi geldi bilmiyorum gercek futboldada oyun böle sık sık duruyor.. belkide pes10da adama bizi öldürse bile hakem düdük calmadigi icin bu hakem iyi gelmis olabilir :) nys ben begendim fifa daha önce yapti yapmadi o konuda bisey diyemem, hala fifa11in daha iyi olacagini düsünüyorum pesten..ama yigidi öldürelim hakkını verelim en iyi pes bu!!

yo£cu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
faullerdeki tekrarlar da tam sürümde kaldırılma seçeneğini verirler umarıım
oyunun türkçe olmaı her şeyin üstünde bir haz
grafikler mükemmel bilmiyorum siz pes2011 diye başka bi oyun indirmediniz heralde:D

adsz1ez.png

adsz2st.png

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bana grafikler çok iyi gelmedi fazla parlak gibi. fakat oyuncu animasyonları çok daha iyi. fual olayı daha iyi. eskiden ittirerek topu rahatça alırdık şimdi hemen hakem fual veriyor.

kameranın hareketleri biraz zorladı beni onun dışında çok güzel olmuş

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Benim bilgisayar açmadı. fx 5500 ile daha ne olacaktı ki :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
faulden sonra tekrarlari kaldiricaklari sanmiyorum..konami santrada ve oyunda kamera açılariyla, faullerden ve önemli pozisyonlardan sonra tekrarlarla gercek mac havasi vermeye calismis oyuna..bence iyide yapmis alisinca gayet sık güzel bi oyun..