PES 2010'un Kapağında Yeni Bir İsim

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Futbol sever oyuncuların büyük merakla beklediği Pro Evolution Soccer 2010'un kapağında Messi'nin haricinde bir yıldız daha olacağı açıklandı!

Konami'nin tüm futbol sever oyunculara armağanı olan Pro Evolution Soccer'ın 2010 sezonu versiyonu için önümüzde bir mevsim var. Ancak yapımla ilgili bilgiler yayınlanmaya, PES ismi de gündemde kalmaya devam ediyor. Kapağında Barcelona ve Arjantin milli takımının yıldızı Lionel Messi'nin yer alacağını açıkladığımız Pro Evolution Soccer 2010'un kutusunda bir dünya starı daha bulunacak.
messi1245832329.jpg

Barcelona'lı yıldızın PES 2010'un kapağını süsleyeceği epeydir bilinen bir gerçekti
Liverpool ve İspanya milli takımının başarılı forvet oyuncusu Fernando Torres'in, yeni PES'in kapak resmini Lionel Messi ile paylaşacağı açıklandı. Yayınlanan ilk PES 2010 trailer'ında Messi ve Torres'in kısa bir süre karşı karşıya gelmesi, kapakla ilgili dedikodular çıkmasına sebep olmuştu. Konami yaptığı açıklamada, dedikoduları doğrulamış oldu. Pro Evolution Soccer 2010'un henüz kapak resmi yayınlanmadı.
torres1245832371.jpg

Liverpool'un başarılı forvet oyuncu, Messi ile beraber kapakta yer alacak
:: Benzema, Ronaldinho ve Rooney'i kullanan FIFA'ya karşılık, Messi ve Torres seçimini nasıl buluyorsunuz?​

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Madem fifa 3 kişi kullanmış pes benide kapak olarak kullanabilir:D
İşte Madridli ben :mrgreen:
15my0yu.jpg

Neyim eksik benim :D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
fernando torres hakediyordu pes 2010 2009 dan daha iyi olacaktır geriye bir tek usb kol almak kalıyor :D

hotmayilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konami bence cr7 yi koysa daha bi anlamlı olurdu,fifa zaten anlamsız hadi ronaldinho ok.anlarımda diğerleri ne alaka hele de benzama

abbas00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
puhahaha

fifa benzemayı mı koymuş?

fifadan iyice iğrenmeye başladım artık...

zuhahahah

cn.gates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence iyi bir seçim torres ve messi tip olarakta benziyolar birbirlerine.Cuk oturmuş :) . FIFA bence de saçmalamış. Rooney neyse de benzema ve ronaldinho gereksiz bence.

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fifaya tavsiyem Türkiye'nin beki İbrahim Üzülmez'i koysunlar :D

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
ne derseniz deyin fifa orijinal ve en iyi futbol oyun dur ve öyle de olacak gibi görünüyor.bana kalsa fifa daha cok effektleri vardir.bende hem fifa 09 ve pes 09 xbox 360 icin var.karsilastirdigim zaman grafik yönü olsun isimleri olsun effektleri olsun ve stadlari tabiki fifa pes sollamis oluyor.fifa 10 pes 7 puan veriyorum

taydag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Komiksin be hocam !!!
varsa yoksa PESSSS.... merakla bekliyoruz

(Azıcık polemik yaratayım bari....:4:)

ne derseniz deyin fifa orijinal ve en iyi futbol oyun dur ve öyle de olacak gibi görünüyor.bana kalsa fifa daha cok effektleri vardir.bende hem fifa 09 ve pes 09 xbox 360 icin var.karsilastirdigim zaman grafik yönü olsun isimleri olsun effektleri olsun ve stadlari tabiki fifa pes sollamis oluyor.fifa 10 pes 7 puan veriyorum