Pes 2010 Takılma Sorunu

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
oyunu yükleyeli bir hafta oldu,(orjinal değil:)) sistemim gayet yeterli, bütün oyunları kaldıracak cinsten, 1 hafta boyunca gayet akıcı bir şekilde oynuyordum çok zevkliydi, oyunda süper zaten, oyunu az önce tekrar açtım ama oyunu açar açmaz takılmalar meydana gelmeye başladı, ve çok sinir bozucu, FPS ayarlarına baktım fraps programıyla oyunu oynarken 35-40 arasında seyrediyor, 60 olması gerekirken, neden birden böyle oldu anlamış değilim, bilgisayarda hiçbir ayar yapmadım, programlar kapalı, açık olsada sorun olmuyordu ama, sinir oldumm yaa, bu sorun sadece bendemi var acaba diye merak edip google den arattırdım, çoğu kişide böyle bir sorun meydana gelmiş, bide SDN'ye sorayım dedim, yardımlarını bekliyorum...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bende hemen hemen 10 gündr oynuyorum ayni sorun bendede var ve asaga yukari herkezde...ilk macta santrada donuyor adamlar ışınlanıyor sonra azaliyor ve bidahaki maclarda hemen hemen hic olmuyor; sistemim gayet iyi demosunda yoktu böle bisi fullde var bu sorun.yapcak bisi yok offical patchleri beklicez mecburen.bisüürü cözüm denilen sey denedim caresi yok.. oyunun bundan baska birçok sorunu var ama yinede mükemmel olmus oynatiyo kendisini :D

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
aynı sorun bende de oluyo patchlerle düzeltirler diye umuyorum

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bende şimdiye kadar bi sorun yok.. ama tırstım şimdi :D

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bende aynı sorunla karşılaştım ekran ayarlarını kıstım şu an normal bi şekilde oynayabiliyorum.

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bilgisayar hakkında bir şey diyemem ama ps3 versiyonlarında da hafif takılmalar oluyor,1 yada yarım saniye falan.

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
şaşırdım ps3 versiyonunda sorun varsa gerçekten oyunda bir problem var, bu iş büyümeden el atmaları lazım konami'nin.
bilgisayar hakkında bir şey diyemem ama ps3 versiyonlarında da hafif takılmalar oluyor,1 yada yarım saniye falan.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
cikar cikar merak etmeyin offical patchle düselir.benim asil canimi sıkan donmalar falan degil hic düzelmicek olan sorunlar..mesela beni penaltidan sogutan cok acayip penalti sistemi,gereksiz yere acilan kaleyi bos birakan kaleciler ve sorunlu hakem.bunlar düzelmicek büyük ihtimal böle oynucaz koca sene bu oyunu...

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
harbiden hakemler tam arıza ya ayağını eline versen vermiyo kart hafif bişey yap hemn kırmızı

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
harbiden hakemler tam arıza ya ayağını eline versen vermiyo kart hafif bişey yap hemn kırmızı

aynen öle kardes ama sadece verilmeyen fauller olsa gam yemicem; 5 metre önden verilmeyen ofsayttan öle goller yedim ki anlatamam.onuda gec kaleci ceza sahasi dısında eline aldı topu tabi hakem devam ettrdi.insani oyundan sogutuyo yemin ederim.

janer1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
%100 çözüm oyuna gir ALT-TAB yap Görev yöneticisini aç İŞLEMLERE gir Pes10 exe bul sağ tıkla ÖNCELİK ATA- GERÇEK ZAMANDA SEÇ OK de oyna

ALT- TAB -GÖREV YÖN-İŞLEMLER-PES10-SAĞ TIKLA -ÖNCELİK ATA - GERÇEK ZAMAN SEÇ OYUNA BAŞLA

HER KAPATIP AÇTINIZDA TEKRARLAMAK ZORUNDASINIZ

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
dediğini denedim ama gerçek zamanlı olmuyor, yüksek öncelik oluyor, ama sorun hala devam ediyor, oynayamıyorum oyunu, antreman yapınca takılma donma falan olmuyor, maça girince oluyo
%100 çözüm oyuna girice başlıyoo...nALT-TAB yap Görev yöneticisini aç İŞLEMLERE gir Pes10 exe bul sağ tıkla ÖNCELİK ATA- GERÇEK ZAMANDA SEÇ OK de oyna

ALT- TAB -GÖREV YÖN-İŞLEMLER-PES10-SAĞ TIKLA -ÖNCELİK ATA - GERÇEK ZAMAN SEÇ OYUNA BAŞLA

HER KAPATIP AÇTINIZDA TEKRARLAMAK ZORUNDASINIZ

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bende o sitelere üyeyim ve bu cözümlerin hepsini denedim hepsi hikaye..zaten bende ilk macta oluyor ne oluyorsa sonraki maclarda bi sorun yok..patch cikana kadar bi cözüm bulunamaz bu soruna

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben sorunu düzelttim, şaşıracaksınız ama ses driverden oluyormuş, yanlışlıkla silip yüklemiştim, yanlış ses driverini yükleyince, normal şarkı dinleyebiliyordumama oyuna girince ses falan gelmiyordu, bu yüzden olsa gerek.. işte böyle :D

yunus11111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelik ata diyom gerçek zaman diom gerçek zaman olarak deiştirilemiyor dio yüksek oluyo bu sorunun çözümünü bilen varsa yazsın
şimdiden teşekkürler

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Nvidia 195.62 WHQL driver'ını kurun ve vsync'yi kapatın sorun çözülüyor..

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni patch çıkar yakında dert etmeyin.Ben oyunu kurdum ya açamadım bi türlü.

mcox

Asistan
Reaksiyon puanı
2
pes 2009'dan pek ders alınmamış..oyuncu 2 metre havaya fırlıyor faul yok..kaleciler evlere şenlik..top adamın ayağından çıktığı zaman istediğin gibi biçebiliyorsun yine herhangi bir faul verilmiyor..kartlar dengesiz çıkıyor yine..

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
oyunun become a legend modunu oynuyorum regular da adamlar sacma sapan davranıyor.pes 2009 da aynı mod da adamlar orta acmayı bilmyor yerden pas atıp duruyorlardı simdi ise burda adamlar orta acıyor ama nereye :) gercekten fizik motoru become a legend modunda regularda çok komik olmus konami nin bir çözüm bulması lazım...

Zican4594

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Eyer Hala Düzelmediyse Bide Settings de Graphics İ Low Yapta dene belki ondan kaynaklanan bişidir.