PES 2010 shader sorunu

mas7er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Pes 2010 kurdum 1 sorunum var ekran kartim ve diğer donanımım yeterli olmasına rağmen ( pixel shader ve vertex shader 2.0 dan fazla ) şöyle bi hata alıyorum

Warning your computer does not meet the minimum specifications necessary to run this software
You may experience errors during operation.
the video card does not have the necessary specifications(vertex/pixel shader 2.0)

altında da durdur yeniden dene ve yoksay cıkıyor hangisine bassamda oyun acılmıyor neden olabılır acaba yardımlarınız için teşekkurler

ekran kartım
Sapphire ATI HD 4670 1GB GDDR3 (DirectX 10.1) PCI-Ex16 Ekran Kartı

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ekran kartı driverında sorun olabilir

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
arkadaş sen önce atinin resmi sitesine gir orada kartının modeline göre drıver i indir kur restart çek pc ye sonra oyunu aç yine hata alırsan söyle:wink:

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ekran kartında bir problem olabilir...yada oyundan.bazı korsan oyunlarda karşımıza çıkan sorunlar bunlar.

ByLyric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen yok usta bak dediklerimi yap bunun tek nedeni bazı oyunların bazı ekran kartlarıyla uyuşmamasıdır.fakat sen ati radeon ekran kartı modelinin pes 2010 a uyumlu olan driverını bak ekran kartı driver ını değil pes 2010 a uyumlu driver ını indirirsen sorun çözülecektir.bide işlemcin intel mi amd mi bilmiyorum böyle bir sorun veriyosa ve işlemcin amd ise normaldir :):)