Pes 2010 Haziran Güncellemesi

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Gecenin bir vakti sıkılmış PES! oynuyordum ki güncellemeleri kontrol edeyim malum dünya kupası kapıda diye düşündüm.Birde ne göreyim Pes yapımcıları boş durmamış ve dünya kupası için güncelleme yapmışlar.Ülke formalarında ve kadrolardaki değişiklik ilk gözüme çarpanlardan.Oyun motorunda ve oynanabilirlikte de ufak tefek değişiklikler olmuş.Henüz hakemleri inceleme fırsatım olmadı.
Bir önceki güncellemeye burdan ulaşabilirsiniz.

Peki güncelleme nasıl olacak ?

İlk başta Settings (Ayarlar) menüsüne geliyoruz.Açılan Menüde DOWNLOAD kısmına gelip güncellememizi başlatıyoruz.

pes-2010.jpg

Kaynak

iyi oyunlar :)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
ExTReme modunu kullanıyordum onu bozdu:( Normal takımların değil ama milli takımların kadro dizilişlerini v.s. bozuyor.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Resmi patch haricinde yama yüklüyse sorun çıkartabilir.Benimki sade pes :) Kadrolardaki değişiklikler çok güzel olmuş fakat bir kaç oyuncunun kadro dışı olması biraz can sıkıcı :)

Örn. Brezilyada Ronaldinho :)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
PS3 te oynuyorum her gün lanet ediyorum niye fifa değilde pes aldım diye.

Street Figher mı Pes mi oynuyoruz belli değil, hakem denen birşey yok oyunda. Bunun seviyesini falan ayarlayamıyor muyuz ? Direk adamın arkasından ceza sahasında kayıyorlar mesela kart vermeyi geçtim artık faul bile vermiyor. Oyundaki buglarda cabası.

Online oynuyorum gidip en düşük pingli kişileri seçmesi varken gidiyor ispanya, mısır ülkeleri ile eşleştiriyor.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Herhangi bi yama kullanıyosanız güncellemeleri yüklemeyin.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Dün gece bende bakayım dedim güncellemelere, varmış yükledim bunu.Yama filanda kullanmıyorum kullanmada peste, oyunu berbat etmekten başka bieşey değil.Sadece ufak tefek değişiklikler yaparım o kadar.

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
PS3 te oynuyorum her gün lanet ediyorum niye fifa değilde pes aldım diye.

Street Figher mı Pes mi oynuyoruz belli değil, hakem denen birşey yok oyunda. Bunun seviyesini falan ayarlayamıyor muyuz ? Direk adamın arkasından ceza sahasında kayıyorlar mesela kart vermeyi geçtim artık faul bile vermiyor. Oyundaki buglarda cabası.

Online oynuyorum gidip en düşük pingli kişileri seçmesi varken gidiyor ispanya, mısır ülkeleri ile eşleştiriyor.

kesinlikle katılıyorum online oyunda özelikle net hızım yüksek olmasına karşın tepki süresi cok gec