PES 2009 cephesinden müthiş haberler!

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
pes2009logoze6.jpg

Dünyada milyonlarca hayranı olan futbol oyunu "Pro Evolution Soccer" serisinin halihazırda son üyesi "PES 2009" için iyi haberler geldi. Her sene EA'in FIFA serisi ile karşılaştırılırken; en büyük eksiğinin lisanlı takım sayısının çok az olduğundan bahsedilir ve bu da büyük bir eksidir KONAMI cephesi için. Fakat son yapılan açıklamalarda, lisanslı takımların sayısının epey artacağı bildirildi. Buna göre The Dutch Eredivisie ve French Ligue 1'de tüm takımların son formaları ve güncel kadroları yer alacak. Şampiyonlar Liginin lisanlarının alındığının açıklanmasından sonra, bu gelişme de PES severleri heyecanladıracağa benziyor. Her ne kadar Premier Lig lisansları hala tamamiyle alınmamış ve TSL lisansız bir şekilde oyuna aktarılmamış olsa da bu gelişme en azından KONAMI'nin lisans konusunu önemsediğini gösteriyor ve gelecek oyunlar için lisanların artması olasılığını arttırıyor.

Kaynak

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
arkadaşar FIFA09 çok güzel olmuş.pes de çok kaliteli bir oyun ama ben nedense pese ısınamadım.gerçekten FIFA09 çağ atlamış dedikleri gibi.dvdsini dört göze bekliyorum:P

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Pes ! diyorum başkada birşey demiyorum :) Lisanslı takım sayısı artmış,hele birde Türk takımlarından bikaçı yada bazısı ( Fenerbahçe :) ) lisanslı olsa tadından yenmez :)