15 Şubat 2010 #1 G Gfbercan Asistan Katılım 19 Mart 2009 Mesajlar 183 Reaksiyon puanı 3 Puanları 18 Anlamadan personal security adlı bir program yükledim ve kaldıramıyorum Silebilmek için şifre istiyorum yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim
Anlamadan personal security adlı bir program yükledim ve kaldıramıyorum Silebilmek için şifre istiyorum yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim
15 Şubat 2010 #2 SKYNET Doçent Katılım 1 Temmuz 2009 Mesajlar 944 Reaksiyon puanı 13 Puanları 18 Malwarebytes anti malware siler.
15 Şubat 2010 Konuyu başlatan #3 G Gfbercan Asistan Katılım 19 Mart 2009 Mesajlar 183 Reaksiyon puanı 3 Puanları 18 SKYNET dedi ki: Malwarebytes anti malware siler. Genişletmek için tıkla ... SKYNET Teşekkürler tamindirde özelliklerini okdum iyi bir program akşama deneyeceğim inşallah siler
SKYNET dedi ki: Malwarebytes anti malware siler. Genişletmek için tıkla ... SKYNET Teşekkürler tamindirde özelliklerini okdum iyi bir program akşama deneyeceğim inşallah siler
22 Mart 2014 #4 S SDN Okuru SDN Okuru 4 sene sonra söyliyeyim Your Unnistaller bu işi çözer kesin !!! [