Omergulsani
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 22
Arkadaslar reno 5 lite sipariş ettik daha gelmedi geldiğinde performans modunu açmadan oynarsam kasarmı bide telefon hakkinda bilgi verirmisiniz
Kasmaz ama açarsan daha akıcı bir deneyim elde edersin.Arkadaslar reno 5 lite sipariş ettik daha gelmedi geldiğinde performans modunu açmadan oynarsam kasarmı bide telefon hakkinda bilgi verirmisiniz
Yani dışarda arkadasımla oynayacağım için pilinin daha uzun sürmesi lazımKasmaz ama açarsan daha akıcı bir deneyim elde edersin.
Performans modunu açarsan şarjın hızlı gider bence açmadan da rahat oynarsın.Yani dışarda arkadasımla oynayacağım için pilinin daha uzun sürmesi lazım
Çok bi fark olurmu bide biliyorsan kamera falan nasıl bide bu işlemci ne kadar süre kasma yapmazPerformans modunu açarsan şarjın hızlı gider bence açmadan da rahat oynarsın.
Çok fark olmaz kamerasıda gündüz çekimlerinde gayet iyi sonuçlar verir, işlemcide 3 yıl boyunca ağır oyunları oynatır.Çok bi fark olurmu bide biliyorsan kamera falan nasıl bide bu işlemci ne kadar süre kasma yapmaz
Tamam saol cevapların için İnşAllah üzmezÇok fark olmaz kamerasıda gündüz çekimlerinde gayet iyi sonuçlar verir, işlemcide 3 yıl boyunca ağır oyunları oynatır.
Kanka sorun yok azda oynatsa yeter benim için benim amacım arkadaşlarımla vakit geçirebilmek ve güncel bi telefon istiyodum istediğimide aldımHayırlı olsun, Reno5 Lite kendi fiyat bandında oyun için tercih edilecek son cihazlardan çok bir beklentiniz olmasın.