Baybars12345
Asistan
Sistem özelliklerim performans için yeterli mi ?
Tavsiye etmiyorum.Sistem özelliklerim performans için yeterli mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 39629
Oyun oynamak içinistiyorsun? yani hangi işlerde kullanacaksın
Ram 8 gb olsa bile mhz önemli ana kartınız eğer 1600mhz destekliyorsa yeni çıkan oyunlarda en düşük ayarlardan yukarı çıkmanız pek mümkün olmuyor. Oyunlar da yüksek performans istiyorsanız önce ekran kartınıza önem vermeniz gerekiyor.Oyun oynamak için
mesela hangi oyunları oynamak istiyorsun ? şöyleki ram 4 gb ve çoğu oyun için yetersiz kalabilir. eğer günümüze yakın oyunları oynamak istersen işlemci de darboğaz yapabilir belki... ekran kartın nedir?
Ekran Kartım (Nvdia GeForce 820M)Ram 8 gb olsa bile mhz önemli ana kartınız eğer 1600mhz destekliyorsa yeni çıkan oyunlarda en düşük ayarlardan yukarı çıkmanız pek mümkün olmuyor. Oyunlar da yüksek performans istiyorsanız önce ekran kartınıza önem vermeniz gerekiyor.
Ürününüz bir laptop galiba size tavsiyem biraz para biriktirip güzel bir sistem toplamanız .İyi ForumlarEkran Kartım (Nvdia GeForce 820M)
Bununla olmaz mı ?Ürününüz bir laptop galiba size tavsiyem biraz para biriktirip güzel bir sistem toplamanız .İyi Forumlar![]()
Olmaz uğraştırır.Bununla olmaz mı ?Ürününüz bir laptop galiba size tavsiyem biraz para biriktirip güzel bir sistem toplamanız .İyi Forumlar![]()
Çok mu uğraştırır az mı ?Olmaz uğraştırır.
ÇokÇok mu uğraştırır az mı ?Olmaz uğraştırır.
Oyunlarda ortalama kaç FPS alabilirim ?
Bu bilgisayar ile mario da 90 fps alırsınOyunlarda ortalama kaç FPS alabilirim ?
O zaman Mario 1 (1985), Mario 2 (1987), Mario 3 (1988) ve Mario World (1990) rahatlıkla oynayabilirim ama peki 2012 oyunlarını bu bilgisayarda rahatlıkla oynayabilir miyim ?Bu bilgisayar ile mario da 90 fps alırsınşaka bir yana oyun derken milyon tane oyun var son çıkan güncel oyunları açmaz bile ama 2004 de çıkmış veyahut 2006 da çıkmış oyunları rahatlıkla oynarsın iyi forumlar
![]()
witcher 2, skyrim gibi oyunları oynarsında gta 5 biraz hayal...O zaman Mario 1 (1985), Mario 2 (1987), Mario 3 (1988) ve Mario World (1990) rahatlıkla oynayabilirim ama peki 2012 oyunlarını bu bilgisayarda rahatlıkla oynayabilir miyim ?
Yani New Super Mario Bros U (2012) veya Mario Party 10 (2015) rahatlıkla oynayabilir miyim onu soruyordum. Onlar asında Wii U oyunlarıda ama bir program var ve içinde Wii U oyunlarını oynayabiliyorsun, ama ceza almamak için programın ismini vermeyeceğim. Ben mümkün olabildiğince ceza almamaya çalışıyorum.witcher 2, skyrim gibi oyunları oynarsında gta 5 biraz hayal...