Pencereler saydam değil

calliler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 hafta önce bilgisayarımı vistadan win. 7 ye döndürdüm ancak bazı sorunlar var örneğin pencereker saydam değil...driver uymuyor galiba güncelleştirme falan yap diyor yardım edebilirmisiniz?..resim koyacağım....

böyle yazı çıkıyor
6035.jpg

sonra tıklıyorum en alttakine

6060.jpg

böyle birşey çıkıyor ileri diyorum sorun algılanıyor diyor sonra

6083.jpg

tekrar ileri diyorum ve son olarak

driver zaten güncel diyor ve sonra gene gelmiyor sorunu anlamış değilim...yardım edermisiniz lütfen?....

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
39626097.png

resimdeki gibi ayarlarını kontrol et. Ayarların böyle ise en güncel driverları Windows Update'den yüklüyor.

calliler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öyle tamamda neden saydam değil ve aeroyu kullanamıyorum diye soruyorum....

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
ortalama bir ekran kartın varsa kullanbilmelisin. driver ile ilgili bir problemin var muhtemelen. Jaqe'nin dediği gibi marka modelini yazarsan güncel driverlarını kontrol edebiliriz...

calliler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VIA Chrome9 HC İGP Family Wddm..markası bu birde...bilgisayarı kapatıp açıyorum ekran kartını engelliyor tekrar kapatıp açıyorum engellemeyi kaldırıyor....

calliler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uyumsuzluktan oluyor zaten......yoksa güncel benim ekran kartı..ama gene indirip bir deneyeyim.....

---------- saat 14:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:19 eklenmişti ----------

uyumsuzluğu kaldırmanın çaresi yokmu....Yineden Teşekkürle.....

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
İşletim sistemine uyumlu bir driver yazılana kadar yapabileceğin bir şey yok..

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
uyumsuzluktan oluyor zaten......yoksa güncel benim ekran kartı..ama gene indirip bir deneyeyim.....

---------- saat 14:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:19 eklenmişti ----------

uyumsuzluğu kaldırmanın çaresi yokmu....Yineden Teşekkürle.....

Vista driverini kurun bu arada driverin setup'a sağ tıklayıp uyumluluk modunu vistasp1 olarak onaylayın sonra tamam deyip kurulumu başlatın,pek çok sorun bu şekilde aşılabiliyor.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Aynı kart ile Windows 7 kullanan bir arkadaşım var Aero kullanırken bayağı zorlanıyor ekran kartı güçlü değil.Sebep bu.Bize bir ss at Screen Resoultion/Advanced Setting gir ondan sonra bir bir tane ekran görütüsünü at ki ekran kartın tanınmış mı anlayalım

calliler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vista driverini kurun bu arada driverin setup'a sağ tıklayıp uyumluluk modunu vistasp1 olarak onaylayın sonra tamam deyip kurulumu başlatın,pek çok sorun bu şekilde aşılabiliyor.

Vista drivırını nerden bulabilirim acaba?....

---------- saat 18:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:56 eklenmişti ----------

Aynı kart ile Windows 7 kullanan bir arkadaşım var Aero kullanırken bayağı zorlanıyor ekran kartı güçlü değil.Sebep bu.Bize bir ss at Screen Resoultion/Advanced Setting gir ondan sonra bir bir tane ekran görütüsünü at ki ekran kartın tanınmış mı anlayalım

nereye gireceğimi anlamış değilim...

calliler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ollmuyor arkadaşlar...

snowman_cop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bu via chrome 9 hc igp family wddm ile 3 gün sonunda sorunu şu şekilde buldum win 7 aygıt yöneticisinden ilk önce driveri kaldırıyoruz
daha sonra standart vga görüntüleyici olması için tekrar bilgisayarı kapatıp açıyoruz vista driveri indiriyoruz http://www.via.com.tw/en/support/drivers.jsp sırasıyla microsoft windows>windows wista 32-Bit>integrated graphics>K8M890CE/K8N890CE Chrome9 tm ondan sonra indirin driver i masa üstüne kurun oluyo selamlar

---------- saat 23:25 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:23 eklenmişti ----------

tekrar kapatıp açınca da işlem tamamdır

---------- saat 23:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:25 eklenmişti ----------

biraz uğraşmak lazım azmin elinden hiçbişey kurtulmuyo

---------- saat 23:28 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:26 eklenmişti ----------

eğer faydalı olduysam ne mutlu sizlere ben de çok uğraştım ama sakın xp kurulum üzerine olan via chromu kurmayın log hatası veriyo