Pencere Boyutu Ayarları?

hangman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pc'de klasör boyutunu tek tek ayarlayabiliorum ama ben mesela istiyorum ki; yeni klasör oluşturduğumda o yeni klasör de aynı boyutta olsun. var mıdır bunun bi hal çaresi arkadaşlar?

albatros__43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle klasörü ayarlamak istediğiniz boyuta getirin, sonra klasörün üst bölümünden " Araçlar - Kalsör Seçenekleri - Görünüm " bölmünden " Bütün Klasörlere Uygula " butonuna tıklayıp tamam dediğinizde bütün klasörleriniz için o klasörünüze yaptığınız ayar geçerli olur... :)

suley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim genel alışkanlığım, klasörleri içeriklerine göre sınıflandırmak şeklinde. Yani, flimleri bir klasörde, müzikleri bir klasörde, resimleri bir klasörde, yazı içerikli dosyaları bir klasörde toplama şeklinde. Windows Expolorer pencere açılış ve görünüm ayarlarını istediğim bir ayara getirip sonraki açılacak bütün pencereleri aynı şekilde görmek istiyorum. Bazen bir klasör içerisinde flim, müzik, resim gibi farklı dosyalar bulunduğunda pencere, küçük resimlerle görünecek şekilde tanımlanmış gibi açılıyor. Bu durum araçlar-klasör seçenekleri- görünüm- alt ayarlarında küçük resimlerde dosya simgesini görüntüle özelliği kaldırıldığı, bütün klasörlere uygula denildiği halde tekrarlıyor. Pencere açılış ayarlarını bütün pencereler ve içerikler için istediğimiz şekilde ayarlama şansımız var mı? Bu ayarı, Win 7 için soruyorum.