Pelin Karahan evlendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Oyuncu Pelin Karahan, bir yıl önce spor salonunda tanıştığı pilates ve fitness eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile geçtiğimiz günlerde Barcelona’da evlendi
23 Ekim 2011 Pazar, 07:59:03

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden “Kavak Yelleri”nin Aslı’sı olarak tanınan Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde yıldırım nikâhıyla evlendi. Pilates ve fitness eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barcelona’da evlenen Karahan, aile kurmanın çocukluk hayali olduğunu, yaklaşık bir yıl önce tanıştığı Erdinç Bekiroğlu ile aralarında güçlü bir aşk doğduğunu, bunun da kendilerini nikah masasına sürüklediğini anlattı ve ekledi: “Artık diğer çocukluk hayalim olan yemek ve pastacılık konusunda bir şeyler yapmanın peşine düşeceğim.”

Ünlü oyuncu, eşiyle ilgili ise şunları söyledi: “Erdinç’i tanıdıkça da ne kadar farklı biri olduğunu gördüm ve ona aşkım büyüdü. Etrafımdaki herkesten farklıydı. Düşünce tarzı, hayata bakışı, hayattan beklentileri, değerleri ve prensipleri beni çok etkiledi. Aile kurmak için en doğru insanı buldum.” Bekiroğlu da sürpriz nikahla ilgili “İşim gereği birçok ünlü isimle çalıştım ve itiraf edeyim bu konuda bir önyargım vardı. İş hayatımda çok prensipliyimdir. İşin içine duygular girince profesyonellikten uzaklaşır insan ve bu kimseye fayda sağlamaz. Ama tanıdıkça birbirimiz için doğru insan olduğumuzu hissettik. Bu bizi hızla nikah masasına götürdü. Çok mutluyum” dedi.

BARCELONA'YI SEÇTİLER

Evlenmek için Barcelona’yı seçen Pelin Karahan-Erdinç Bekiroğlu çifti, nikâta başbaşaydı. Bunun kendi tercihleri olduğunu ifade eden Karahan, “Barcelona bizim için çok özel bir yer ve evliliğimiz burada başlasın istedik. Bu şekilde evlendiğimizi öğrenenler önce biraz şaşırdı ama sonra yaşadıklarımızı anlatınca hemen hepsi bize ‘hayalimizi gerçekleştirdiniz’ dedi. Evli arkadaşlarımızdan hep duyduğumuz bir cümle vardı: ‘Düğüne dair hiçbir şey hatırlamıyoruz, her şeyi sonra videodan izledik.’ Biz böyle olmasını istemedik, nitekim her anı kare kare hafızamızda. Her şey bize özeldi. Hayatıma Erdinç ile birlikte yeni bir başlangıç yaptığım için çok mutluyım” dedi.

Nikâh sonrası Barcelona sokaklarında gelinlik ve damatlıkla dolaşan çift, “Her şeyi kendimiz yaptık. Bilmediğimiz bir yerde, tanımadığımız insanların arasında yalnızca ikimizdik. Bu bizim için çok güzel bir deneyimdi” diye konuştu.

haberturk

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
çılgın ve güzel bir şey

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
GeLde yaşa şimdi :P

ALLAH mesut etsin.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
tatlı bir bayan :) Allah mesut etsin <:)

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu kizin bi antipatikligi var ama ne cozemedim, Allah mesud etsin.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Bu kizin bi antipatikligi var ama ne cozemedim, Allah mesud etsin.

İticii (:

Allah mesud etsin

Kıskanç şeyler sizi
319589f5.gif

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Pelin çok bozdu. :P :D hayırlısı olsun ne diyelim. :D :D

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu kızı hiç sevmiyom uyuz kapıom ona .. :) hayırlısı olsun..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
GizLi hayranLık var [MENTION=66965]Silence[/MENTION] :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Uuu [MENTION=66965]Silence[/MENTION] özeLe geL o zaman izdivaç yapak :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Zaten Rektör oLdum ben,bakar mıyım sana :P eLimi saLLasam admin :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,163
Diziden sonra tek eşliliğe alışması zaman almasa bari :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
AL gırdınn gırdınnn :P hıh.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kız tatlı ama biraz antipatik Pınar abla ve Kun'a katılıyorum :) Allah mesud etsin :)