Demi kimin umrunda evrenin sırlarıO kartlı şeyden lazım bana. Vegasta kumar oynarım bol bol
Yukarıdaki seçeneklerden seçiyoruz hocamSeçeneklerden Charles Xavier, şahsi olarak wolverine olmak isterdim
O zaman zihin okuma ama söylememe, ama kendi yüzüne vurma olmak kaydıylaYukarıdaki seçeneklerden seçiyoruz hocam![]()
Diğerleri varken buna sıra gelmez diyordum güzel cevaplar geliyorDemir gibi bir iradeye sahip olup ootuski Hagoromonun bana six paths sage modunu vermesi. Diğer gezegende yaprak düşse hissederim,yapabileceğim şeylerin neler olduğunu da bilirim ve dayanıklılık süper güç kazanırım.
Hız denge zamanlama, azim istek dirayetDemir gibi bir iradeye sahip olup ootuski Hagoromonun bana six paths sage modunu vermesi. Diğer gezegende yaprak düşse hissederim,yapabileceğim şeylerin neler olduğunu da bilirim ve dayanıklılık süper güç kazanırım.
Yüzüklerin efendisindeki bilbo baggins ve frodo gibiIsinlanmayi secer millete hooop burdayim derdim
Güzel yorumlama ama sırrı anlatabilirsin sadece değiştiremezsin bir de dünya ile sınırlı değil evrenin tamamı"İstediğin zaman görünmez olma istediğin zaman ışınlanma istediğin zaman uçma"
Bu ne güzel bir şıktır ya. Direk bu abi, zihin okuyup söyleyememe koyar, dünyanın sırrını çözüm kimseye anlatmayacaksam ne işime yaradı, bu kadar yetenekten sonra insanlar zaten saygı duyar. Valla mis
Güzel yorumlama ama sırrı anlatabilirsin sadece değiştiremezsin bir de dünya ile sınırlı değil evrenin tamamı![]()
Anlatabiliyorsun sıkıntı yok sadece müdahale hakkın yok yani yasalar olduğu gibi işlemeye devam ediyor.Evrenin sırrını çözüp kimseye anlatamamak mı ? Abi insan kafayı yer ne yaptın sen öyle![]()
Birçok inançta bizim inancımızda bile çok değişik olaylar olacağından bahsediliyor açıkçası ben şahit olmak istemezdimEn mantıklı seçenek dünya yok olana kadar ölümsüz olmak. Çünkü gelecekte olacak birçok problem sorun çözülecek maddedekilerin çoğuna sahip olmuş oluyorsun.
İnanç başka boyutu diğer açıdan dediğim gibi.Birçok inançta bizim inancımızda bile çok değişik olaylar olacağından bahsediliyor açıkçası ben şahit olmak istemezdim