Pegasus webcam kurulum?

vctmgnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşalar pegasus vc4u webcam ı 3-4 yıldır çalışıyodu şimdi göstermiyo bir de kurulm cd si yok ta internetten setup ı nı buldum denedim yine olmadı bilmediğimiz bi ayrıntısı mı var? tekrar nasıl kurabilirim.teşekkürler.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bence sorun camdan olmayabilir... Ekran kartının driveri filan güncelmi??? Böyle sorunlar driwerlerin güncel olmamasından kaynaklanıyor. Yani kamerayı kurdum ama çalışmiyor dediğine göre...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Forum kuralları madde 13'ü okuyun, başlık düzenlendi.

vctmgnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok kurulumunda sorun çıkıyo windowsun işletim sistemi logosuna uymuyor diye bişe çıkıyo windows xp , ama windows 7 nin arayüzünü kullanıyom onunda etkisi olmaz sanırım.Yani sorun işletim sistemiyle uyumu ile ilgili bişe anladığım kadarıyla.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım o çıkan windows'un işletim sistemi logosuna uymuyor penceresindeki devam et seçeneğini seçmelisin genelde bu tür driverlerde hep çıkar.Bi sakıncası yoktur endişelenme.

vctmgnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seçtim de olmuyoR(kuruluyor gösteriyor ortada bişe yok) yani diski olmak zorunda mı int.ten setup ını bulup kurabilirmiyiz cd si yok ben de int.ten modele uygun setup dosyasını buldum.Ama cd ye yazdırman gerekiyo diye bişe duymuştum böle bişe var mı.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Olabilir,setup dosyası tek parçamı yoksa çok dosyamı var sormamın nedeni autorun.inf dosyası varmı yok mu onu bi sorayım varsa eğer cd ye yazdırman gerekiyor.tek tesup varsa 7 zip programıyla çıkar dosyaları c ye yazdır .

vctmgnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tek setup dosyası değil de değin dosyada yok cd ye yazdırdım yine olmadı

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
O iso dosyasıdır winrar ile iso dosyasını açıp içinden setup yapabilirsin.Ama sadece winrar iso dosyalarını açabiliyor şuan için.Birde daemon tools diye bir program var onda da cdye yazdırmadan çalıştırabiliyon iso dosyalarını benim bildiğim kadarıyla genelde cdye yazdırılan dosya türü genellikle isodur.Birde benim bildiğim kadarıyla sadece iso dosyaları cdye yazdırılır ya da diğer programlarla açarsın.

vctmgnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam oldu çok sağolun webcam çalışıyor,hepinize teşekkürler.