Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşalar pegasus vc4u webcam ı 3-4 yıldır çalışıyodu şimdi göstermiyo bir de kurulm cd si yok ta internetten setup ı nı buldum denedim yine olmadı bilmediğimiz bi ayrıntısı mı var? tekrar nasıl kurabilirim.teşekkürler.
Yok kurulumunda sorun çıkıyo windowsun işletim sistemi logosuna uymuyor diye bişe çıkıyo windows xp , ama windows 7 nin arayüzünü kullanıyom onunda etkisi olmaz sanırım.Yani sorun işletim sistemiyle uyumu ile ilgili bişe anladığım kadarıyla.
Arkadaşım o çıkan windows'un işletim sistemi logosuna uymuyor penceresindeki devam et seçeneğini seçmelisin genelde bu tür driverlerde hep çıkar.Bi sakıncası yoktur endişelenme.
Seçtim de olmuyoR(kuruluyor gösteriyor ortada bişe yok) yani diski olmak zorunda mı int.ten setup ını bulup kurabilirmiyiz cd si yok ben de int.ten modele uygun setup dosyasını buldum.Ama cd ye yazdırman gerekiyo diye bişe duymuştum böle bişe var mı.
Olabilir,setup dosyası tek parçamı yoksa çok dosyamı var sormamın nedeni autorun.inf dosyası varmı yok mu onu bi sorayım varsa eğer cd ye yazdırman gerekiyor.tek tesup varsa 7 zip programıyla çıkar dosyaları c ye yazdır .
O iso dosyasıdır winrar ile iso dosyasını açıp içinden setup yapabilirsin.Ama sadece winrar iso dosyalarını açabiliyor şuan için.Birde daemon tools diye bir program var onda da cdye yazdırmadan çalıştırabiliyon iso dosyalarını benim bildiğim kadarıyla genelde cdye yazdırılan dosya türü genellikle isodur.Birde benim bildiğim kadarıyla sadece iso dosyaları cdye yazdırılır ya da diğer programlarla açarsın.