PDF Converter Türkçe karakter sorunu

Profesyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. elimde çok değerli bulduğum bir felsefe kitabı var. yaklaşık 6000 (altı bin) 6 bin sayfa. ve bu kitabı PDF'den Epub haline yada WORD formatına o da olmazsa TXT (text) formatına dönüştürmek istiyorum.

Türlü converter (çevirici>) format dönüştürücü yazılımlar denedim olmadı.

Sorun şu ki PDF dosyasından çevirdiğinde i harfleri sinirbozucu bir biçimde y harflerine dönüşüyor. bunun bir çözümü varmıdır ?

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Türkçe karakter konusunda çözüm var mı bilmem ama ben nitro pdf kullanıyorum, ilaçlı olarak kullandığımda Türkçe karakter sıkıntısı çekmedin, ara sıra formülleri çevirirken karışık çeviriyor, o da her zaman olmuyor.
Denemeni tavsiye ederim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu konudaki en iyi yazılım abby fine reader diye biliyorum.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
abbyy güzel proğram ama resim çevirirken çok sıkıntısı vardı, en son 1 yıl önce denemiştim, yeni sürümlerini denemedim, Türkçe dil desteği felan gelmiş, bir ara denemek lazım aslında.

Antananarivo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wondershare pdf editor öneriyorum şu anda beta sürümünde olduğu için ücretsiz sunuluyor. şimdiye kadar hiçbir türkçe karakter hatası ile karşılaşmadım. bu program ile birçok pdf halindeki kitabımı kusursuz olarak worde çevirdim. grafikler haritalar, resimler tamamını sorunsuz aktardı. ayrıca türkçe karakter sorunu vermedi. ayrıca bu yazılım ile pdf üzerinde yazı ekleme, altını çizme,ok işareti ekleme gibi birçok değişiklik yapabilirsin. arayüzü ingilizce programı kurup istediğin pdf yi aç yada sürükle bırak. Convert kısmına tıklayıp To Word butonuna tıkladıktan sonra kayıt yerini ve kayıt formatını (.doc, .docx vs.) seç ok de hepsi bu kadar....

resmi sitesinden indirme sayfası : http://www.wondershare.com/pdf-editor/

tifiti88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bu link sadece 5 sayfa çeviriyor siz satın mı aldınız ??