pdf açıp yazma programı aranıyor

ihramcı_zade

Asistan
Reaksiyon puanı
10
android için pdf üzerine yazı yazabileceğim yeri geldiğinde karalama yapabileceğim program arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ücretsiz olması tercihimdir

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Adobe Acrobat Reader

Anadolu AÖF, PDF kitap sistemine geçince Adobe Reader ile kitaptaki kelimelerin altını çiziyor, kenarına notlar alıyordum. Bayağı işimi görmüştü.

Foxit Reader

Foxit Reader da metinleri çizme ve not alma için kullanışlıydı. Bu programı dokunmatik Windows tabletimde kullanmıştım.

ihramcı_zade

Asistan
Reaksiyon puanı
10
WPS OFFICE
paralı bu işaretleme yaparken premium alın diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adobe Acrobat Reader

Anadolu AÖF, PDF kitap sistemine geçince Adobe Reader ile kitaptaki kelimelerin altını çiziyor, kenarına notlar alıyordum. Bayağı işimi görmüştü.

Foxit Reader

Foxit Reader da metinleri çizme ve not alma için kullanışlıydı. Bu programı dokunmatik Windows tabletimde kullanmıştım.
adobe var ancak fazla işime görmüyordu ama diğerine bir bakayım

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Tam olarak ne tür yazılar yazmak istiyorsunuz? Belgedeki yazıları mı değiştirmek istiyorsunuz? Yoksa PDF'in üzerine çeşitli notlar/yazılar eklemek ya da kelimelerin altını çizmek, işaretlemek falan mı istiyorsunuz?

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Tam olarak ne tür yazılar yazmak istiyorsunuz? Belgedeki yazıları mı değiştirmek istiyorsunuz? Yoksa PDF'in üzerine çeşitli notlar/yazılar eklemek ya da kelimelerin altını çizmek, işaretlemek falan mı istiyorsunuz?
Eğer yazı falan da yazılacaksa Adobe.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Yalnız Foxit Reader ile aldığınız notlar Microsoft EDGE İnternet tarayıcısı ve Adobe Reader ile açınca görünmüyor diye hatırlıyorum. Sadece kelimelerinin üsütnü altını çizdiğiniz vurgular görünüyor diye hatırlıyorum.

Foxit Reader ile aldığınız notların tamamını görüntülemek için yine Foxit Reader kullanmanız gerekebilir.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Yalnız Foxit Reader ile aldığınız notlar Microsoft EDGE İnternet tarayıcısı ve Adobe Reader ile açınca görünmüyor diye hatırlıyorum. Sadece üsütnğ altını çizdiğimiz vurgular görünüyor diye hatırlıyorum.

Foxit Reader ile aldığınız notların tamamını görüntüle el için yine Foxit Reader kullanmanız gerekebilir.
Foxit Reader ücretsiz mi peki?

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
O zaman bilgisayarınıza da Foxit indirip kullanabilirsiniz.
Android'de ücretsiz. Ama PC'de masaüstü versiyonu ücreti mi, bilmiyorum. Normalde Windows Store'daki tablet için olan versiyonu ücretsizdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Android Foxit Reader ile yaptığınız eklemeleri ve düzenlemeleri PC'de Adobe Reader ile falan açıp deneyin.

Ben Foxit'i en son 1 sene önce falan kullanmıştım. Muhtemelen güncelleme ile bahsettiğim sorun çözülmüştür. Foxit ile yaptığınız düzenlemeyi başka program ile açıp deneyin. Düzenlemelerin hepsi diğer programda da görünüyorsa sorun düzelmiştir zaten.

Son düzenleme: