Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eset smart security 7 gayet başarılı buluyorum arka planda çalıştığı bile belli değil ben 2014 yılı içinde tavsiye edilecek en iyi antivirüsler arasında olduğunu söylebilirim
Güvenlik yazılımı tercihinde, zannımca İşletim sisteminin yanında kullanıcının alışkanlıkları, kullanım tarzı ve bilgisayarın donanımsal özellikleri de önemlidir. Bu sebeple,
- Eğer internetten yoğun olarak dosya indirmiyorsan, bilmediğin sitelerden-sunuculardan data aktarımında bulunmuyorsan,
- Bilgisayarın senden başka birisi ya da birileri tarafından kullanılmıyorsa, bilgisayara farklı farklı flash diskler, CD'ler takıp-çıkarmıyorsan,
- Donanım olarak da üst düzey değilse,
Ücretsiz bir çözüm olan Microsoft Security Essentials (Windows 8'de Windows Defender olarak kurulu gelir) yazılımı işini ziyadesiyle görecektir.
Fakat durum bütün bunların aksiyse, internetten çeşitli sitelerden-sunuculardan dosya indiriyorsan, donanımın iyiyse, bilgisayara farklı farklı CD'ler, flashdiskler takıyorsan, daha üst seviyede bir güvenlik yazılımı düşünülebilir. 32-bitlik Windows 8 için ise tavsiyem Avira Internet Security'dir. Eğer işlemcin 64-biti destekliyorsa (ki artık desteklemeyen kalmadı) 64-bitlik Windows'a terfi edip Kaspersky Internet Security yazılımını kullanabilirsin.