Pc'm interneti kesiyor!!!

blackzuzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc'm interneti kesiyor...

bizim Huawei EchoLife Hg521 ttnetten aldığımız modemimiz var.. Bu modemle bir iki ay öncesine kadar herhangi bi sorunumuz yoktu.. Evde 2 laptop 2 tanede masaüstü pc var.. benim pc siyi takıncca internetten anlık kopmalar yapıyo mesela msn gibi ama tüm evdeki pclerde aynı soruna neden oluyor benim pcyi kapattıgımızda yada kablosunu cektiğimizde herhangi bi soorun olmuyor. Ama benim pcyi takınca tekrar anlık kopmalar baslıyor. virüs taraması yapılmıştır.. kablosu değiştirlmiştir. genede sorun devam ediyoor.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çok bilgim yok ama bence sen modemi sıfırla yeniden kur ya da servise git

---------- Post added at 09:18 ---------- Previous post was at 09:18 ----------

yeniden kur derken bir kurulum dvd/cd si vardır demi

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bu olan olay ya ip çakışmasından oluyordur ya da virüsten. Başka şekilde açıklanmaz sanırım.

ip ler otomatik seçili ise ikinci duruma geçelim.

Kimse ağa bağlı değilken sen ağa bağlan ve modem ışıklarını gözlemleyin. sen bir şey yapmasan da ışıklar deli gibi yanıp sönüyorsa bilgisayarında virüsler cirit atıyor demektir. özellikle trojanlar.

Eğer bunu gözlemlersen Kaspersky internet security 2012 yi indirip kur deneme sürümünü aktifleştir. Güncelleştir sonra tam tarama yaptır bakalım ne olacak.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı direkt mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

The_AnesTeZisT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı modemi bende kullanıyorum. ve gecenlerde bir arkadaşım bize geldi leptobuyla. ben kablolu giriyorum o kablosuz. arada sıra benim bilgisayarım netim gidiyordu. eger bi çözümü varsa banada yazarsanız sevinirim. veya konunun altına anlatırsanız oda olur.

acıkçası onun neti gitmezken benim netim gidiyordu. arkadaşın anlatıgı gibi. teşekkürler.

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Antivirüsü kaldırıp güvenli kipte combofixle tarama yap.