Pcdepo.com hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caicai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

caicai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pcdepo.com dan daha önce alışveriş yapan vardır mutlaka. Bende yakın zamanda bilaptop siparişi vermek istiyorum ama daha önce siteyi kullanmadığım için kafamda soru işaretleri var. Kullanan arkadaşlar site hakkında bilgi verirse çok sevinirim.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Alışveriş yapmadım ama güvenilir olduğunu duymuştum.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Güvenli bir site.Güvenli olduğunu anlamak için siteye girdiğinde adres çubuğunun başında https:// yazıyorsa güvenlidir.İlla ki anasayfada yazmasına gerek yok.Üye girişi veya kayıt ol gibi yerlere girdiğinde de yazabiliyor.Ayrıca sertifika almışsa da güvenlidir.

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kardeş o siteden örnekler/linkler verince uyarı aldım. Konuya dönersek 1 kendime 2 de başkalarına olmak üzere 3 tane bilgisayar aldım. Hediye mouse(o da zaten dandik bişeydi)'un kırık gelmesi dışında hiç bir sorunla karşılaşmadık. Ne sipariş ettikse o geldi. UPS kargo ile kapıda ödeme olayı var. Kart kullanmak istemeyenler için biçilmiş kaftan :) Ben tavsiye ederim sonuç olarak da.

caicai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar konu güncel görüşlerinizi bekliyorum

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Daha önceden de söylediğim gibi güvenilir olduğunu biliyorum, sorun yaşamazsın. Beklemene gerek yok siparişini ver bence :)