Pc'de virüs var galiba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iptal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sanırım pc de virüs var. Google'de birşey yazıp gelen sitelere tıklayınca başka siteler açılıyor. Her zaman olan birşey değil ama can sıkıcı. Ayrıca pc de microsoft security vardı. Açamıyorum onuda yönetici olarak çalıştırmayı silip yeniden yüklemeyi denedim ama olmadı. Ve ayrıca sağ altta 1 önemli bildiri yazıyor tıkladığımda windows güvenlik merkezi kapalı diyor. Aç dediğimde başlatılamadı diyor :). Sanırım virüs var. Avira free yükledim taradım 2 virüs buldu ama sorun hala devam ediyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Free versiyonlar bulaştıktan sonra pek iyi silme yapamazlar
fakat move to qurantina dersen daha iyi sonuç alırsın.
Bir de antivirüssüz internette gezinmen bir hayli şaşırtıcı doğrusu.
Ben Avira antivir free yi yıllardır kullanıyorum ve düzenli olarak her zaman güncellerim, internette gezinirken hiç virüs olmaz denilen yerlerden kaç defa beni kurtardığını hatırlarım.
Bir combofix yap belki o türden bir zararlıdır.
işe yaramazsa, windows 7 kullanıyorsan ve işletim sisteminin sorunsuz çalıştığı zaman bir gölge kopya aldıysan onu geri yükle derim.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
combofix le tarat bir daha kontrol et

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben microsoft security yeterli diye düşünüyordum o yüzden başka virüs programı yüklemek istemedim. combofix'i kullanmak istemiyorum daha önce denediğimde pc daha da kötü durumda olmuştu. Windows 7 kullanıyorum ama kopyasını almadım hiç. Biraz araştırıyorum çaresini. Pek rahatsız eden birşey yok şuanda ama çok rahatsız ettiğinde format mecburi olacak herhalde.