Benarda
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Pc'de kulak içi kulaklığımın mikrofon'u çalışmıyor sorun nedir
Acaba hoparlör'ümün girişi yanlış olabilir miJak 3 halkalı veya 3 kutuplu yani TRRS ise TRS çevirici olmadan çalışmaz.
Acaba hoparlör'ümün girişi yanlış olabilir mi
Knk çok yardımcı oldun çok teşekkür ederimSorunun yukarıda dediğim gibi jak ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 170421
Muhtemelen kulakiçi kulaklığın jakı yukarıdaki gibi 3 boğumlu. Bilgisayarın jak girişleri ise bu 3 boğumlular için değil aşağıdaki gibi 2 boğumlular için.
Ekli dosyayı görüntüle 170422
Ben de bu yüzden mikrofonumu pc'de kullanamıyorum. Dönüştürücü almak yerine WO Mic - FREE microphone bu program ile telefonun mikrofonunu bilgisayarda kullanabiliyorum Wi-fi üzerinden.
Knk sormayı unutmuşum pc mikrofon alırkenSorunun yukarıda dediğim gibi jak ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Muhtemelen kulakiçi kulaklığın jakı yukarıdaki gibi 3 boğumlu. Bilgisayarın jak girişleri ise bu 3 boğumlular için değil aşağıdaki gibi 2 boğumlular için.
Ben de bu yüzden mikrofonumu pc'de kullanamıyorum. Dönüştürücü almak yerine WO Mic - FREE microphone bu program ile telefonun mikrofonunu bilgisayarda kullanabiliyorum Wi-fi üzerinden.
Knk sormayı unutmuşum mikrofon alırken 2 dişli almalıyız öyle anladım emin olmak için tekrar sordumSorunun yukarıda dediğim gibi jak ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Knk sormayı unutmuşum pc mikrofon alırken
Knk sormayı unutmuşum mikrofon alırken 2 dişli almalıyız öyle anladım emin olmak için tekrar sordum