PC'de 64 Kişilik FPS Keyfi

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ires.aspx

Red Orchestra diğer FPS'ler kadar ünlü olmasa da pek çok oyuncu tarafından merakla bekleniyor.

Aklınıza gelen ilk oyun Battlefield 3 olduysa yanıldınız. Tripwire Interactive tarafından geliştirilen Red Orchestra 2 bizleri tekrardan İkinci Dünya Savaşı'na götürmeye hazırlanıyor, hem de pek çok özellikle birlikte.

İlk oyun ile ödül kazanan yapımcı Unreal Engine 3'ün de desteğiyle daha etkileyici bir atmosfer hazırlamış görünüyor. Oyunun multiplayer tarafında ise oynadıkça ilerleme kaydedeceğimiz bir yapı bulunacak. Başlıkta da okuduğunuz gibi oyun için 64 kişilik sunucular bulunacak ve alıştığımız FPS'lerdekinden farklı bir oynanış hakim olacak. Şimdilik oynanış videolarını beklemek durumundayız fakat daha yavaş bir akışının olduğu biliniyor.

Bunların dışında oyunun çıkışından sonra eklenmesi planlanan co-op desteği, mod desteği ve sadece PC için geliştirilmesi nedeniyle PC'nin avantajlarını kullanacak olması PC'de FPS oynamayı sevenlerin ilgisini çekecektir.

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad geçtiğimiz günlerde Eylül ayına ertelenmişti. Yeni yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[video=youtube;WzSDdK0-DCI]http://www.youtube.com/watch?v=WzSDdK0-DCI[/video]

BSC

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Amcayı sevdim tam benim kafadan :)

Edit: [MENTION=155903]1907[/MENTION] al sende şu oyunu co-op yapacak biri lazım bana :D

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sadece SP oynacağım.Bu oyunun multisini çoğu oyuncuya ağır.Benimde biraz alışmam gerekicek.Dün ilk oyunu kurdum.Gözüme ilk çarpan şey silahların etkileri ve tutuşları çok iyiydi.

Belki orjinal kutulu ürün mağazalarda geldiği zaman alırım... :D

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Sadece SP oynacağım.Bu oyunun multisini çoğu oyuncuya ağır.Benimde biraz alışmam gerekicek.Dün ilk oyunu kurdum.Gözüme ilk çarpan şey silahların etkileri ve tutuşları çok iyiydi.

Belki orjinal kutulu ürün mağazalarda geldiği zaman alırım... :D

Ne biçim oyunucusun sen ya :D Oyuncu dediğin mutliden multiye kadar :) Ne o öyle botları kes kes dur :D

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ne botu :D ben online oynuyorum çok uğraştım ayarlamak için.Anlatması zor :)

RO 2 de zaten hikaye modu var problem yok :)