PC'ciler BioShock 2'den Rahatsız

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
bioshock2logo.jpg

BioShock 2, oyuncuları etkilemeyi başardı. İyi bir yapım olduğu herkes tarafından kabul görüyor. Ancak PC oyuncuları, oyundaki bazı eksiklerden yakınıyorlar.

Öncelikle oyunun gerçek bir geniş ekran çözünürlüğü yok. Bunun nedeni belli değil.

Ayrıca oyunu Xbox 360 kontrolörüyle oynamaya çalışanlar, bu donanımın oyunla uyumsuz olduğunu söylüyorlar. 2K Games'in bu konudaki açıklaması ise fare ve klavye kontrolünü tamamen doğru yapabilmek için gamepad desteğini çektikleri.

2K Games'in geri dönüşlere önem verip yamalarla oyunu daha da iyi hale getirmesini bekliyoruz.

Kaynak

Ben hiç rahatsız değilim müthiş bi oyun yapmışlar :)

Bioshock 2'yi denediniz mi ?

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Torrent sitelerinde gördüm Bioshock 2 Razor1911 yazıyor ama indirmedim 7.35gb oyunun içindeki 2 dosyayı eksik vermişler sonradan farketmişler ayrıca yayınlamışlar eksik dosyaları malesef indirip deneme fırsatım olmadı indirip indirmemek konusunda kararsızdım ama bu haberi okuyunca indirmekten vazgeçtim.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
eve geçemedim geçince Torrente yüklenmeye devam :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Daha denemedim malum oyunun boyutu fazla.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hem Razor1911'i indirip denedim, hem de reloaded'in çıkardığı fix'i denedim.
İlk oyunu fazla oynama fırsatı bulamamıştım ama oynadığım kadarıyla ikinci oyun, ilk oyuna bir hayli benziyor.
Ben beğendim açıkçası.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Oyun cok guzel arkadaslar ön yargilar yüzünden vaz gecmeyin derim.En azindan deneyin.