Soru Pcbilgilisi Multi Açtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tunahan Sezer

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
278
@Linux Araştırmacısı bu hesap @Pcbilgilisi ne ait
kanıtlar : donanım arşivinde 30 daka önce adam gibi oyun oynyan isimli hesap açtı ve profilime bu fotoğraf ne diyip farketmeden halil ibrahimin vinesi demişim fakat sonra anladım multi arkadaş benim yaptığım gibi ip değiştirmek yerine win98 simulator, limbo pc emulator, bosc pc emulator kullanıyor oalbilir, yani multi ilk benim profilime giriyo. tamam bende multiyimde moderetörler aff etti Allah razı olsun bidaha kurall ihlal etmem
Ekran görüntüsü_2021-05-24_17-32-17.png
Ekran görüntüsü_2021-05-24_17-39-11.png
Ekran görüntüsü_2021-05-24_17-39-26.png

Tunahan Sezer

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
278
multisin itiraf et bunun kaçışı yok dün ben sana sdn de hesap açtım dedim sen hemen geldin multi açın elinde sonunda banlanacaksın sayın pcbilgilisi bidaka düşmanız senle sayın demiyorum benim profilime giriyon ilk baksana daf dada aynısını yaptın ayrıca yazdığın mesajlar danda belli

Reaksiyon puanı
16
Ben pcbilgilisi nin arkadaşıyım ama Pcbilgilisi değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

multisin itiraf et bunun kaçışı yok dün ben sana sdn de hesap açtım dedim sen hemen geldin multi açın elinde sonunda banlanacaksın sayın pcbilgilisi bidaka düşmanız senle sayın demiyorum benim profilime giriyon ilk baksana daf dada aynısını yaptın ayrıca yazdığın mesajlar danda belli
Yo multi değilim ki ne bileyim

Reaksiyon puanı
16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...