WindStone35
Asistan
ayni aynı kablo monitörden çıkarıp televizyona bağlıyorsun.evt hdmı
ayni aynı kablo monitörden çıkarıp televizyona bağlıyorsun.evt hdmı
evtayni aynı kablo monitörden çıkarıp televizyona bağlıyorsun.
Çok garip olay ısı değerleri neler televizyona bağladığında ve monitöre bağladığında ?evt
evt
Satın al: Philips 3000 series LCD TV 22PFL3606H/12 LCD TVÇok garip olay ısı değerleri neler televizyona bağladığında ve monitöre bağladığında ?
büyük ihtimalle şöyle senin monitörün olmadığı için tv ye bağlayınca ısındığını düşünüyorsun ama monitöre taksanda ısınıcak yani çok sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.Satın al: Philips 3000 series LCD TV 22PFL3606H/12 LCD TV
tv bu diğer kullandığım tv bozuldu bende bunu kullanıyorum ancak çok ısınıyor anlamadım bunu kullanınca
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitörüm yok
şimdi pc kapandı cs de iken ısındığı için ben diğer monitörlere ya da tv ye bağlayınca arkadaşımın bu sorun olmuyo neyse yardımcı oldun zamanını aldım iyi günler teşekkürlerbüyük ihtimalle şöyle senin monitörün olmadığı için tv ye bağlayınca ısındığını düşünüyorsun ama monitöre taksanda ısınıcak yani çok sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
ne demek forumda birbirimize yardimci olmak için variz sonuçta. sorunun kaynağindan emin olamadim diğer tv yada monitorlerde sorun olmadiğini soylemişsin büyük ihtimalle tv nin bir sorunu var. eğer alabilirsen kendine monitor edin bence.şimdi pc kapandı cs de iken ısındığı için ben diğer monitörlere ya da tv ye bağlayınca arkadaşımın bu sorun olmuyo neyse yardımcı oldun zamanını aldım iyi günler teşekkürler