Ben gecen sene indirimlere bakmadimda acaba gecen sene vatan bilgisayarda kara cuma indirimi oldumu yani en azindan dolar artsa bile belki indirim olur icimi rahatlatirim en azindan.Ne olacağını Söylemek için çok erken
Birçpk üründe olduBen gecen sene indirimlere bakmadimda acaba gecen sene vatan bilgisayarda kara cuma indirimi oldumu yani en azindan dolar artsa bile belki indirim olur icimi rahatlatirim en azindan.
Saol en azindan icim rahatladi biraz.Birçpk üründe oldu
Forum pc kısmında hazır toplanmış parcalar var her hafta fiyat güncellwniyor ordan takip edebilirsinizSaol en azindan icim rahatladi biraz.
Bu ürün 670 TL civarına düşüyor İtopya'da tavsiye edebilirim kendim kullanıyorum.İndirim oldu ve ben bu sayede pc toplayabildim. hepsiburadadan tüm parçaları aldım ve toplamda yüzde 50 diyebileceğim bi indirim uygulandı. Ama şimdi fiyatlar daha da uçtu. Şöyle diyeyim ryzen 2200g 24 inch monitörlü sistemi 2650 tl gibi bir fiyata toplamışım (sistem özellikleri bakımından en ucuzu değil orta halin en iyilerini topladım hem de ). ssd vardı ama o aralar amazonda m2 nvme samsung alacaktım, yetişemedim şimdi son kalan parça olarak corsair 480gb m2 nvme düşünüyorum uygun fiyatlı ve performanslı...
stokta kalmamış ve epeyde yok nedense... karşılaştırmak istedim ama seçeneklerde bulamadım.Bu ürün 670 TL civarına düşüyor İtopya'da tavsiye edebilirim kendim kullanıyorum.
XPG 512GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma) | ITOPYA
XPG 512GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ASX8200PNP-512GT-C ITOPYA'da.www.itopya.com
Ben henuz para biriktiriyorum indirimi sormadaki tek amacim belki fiyatlar artsa bile en azinda indirimle esitlenir boylece sistemi kesin istedigim tarihte alabilirim ve dolar duserse en cok kasimda dusucekmis yani icim biraz rahatladi bu konuda sayenizde.İndirim oldu ve ben bu sayede pc toplayabildim. hepsiburadadan tüm parçaları aldım ve toplamda yüzde 50 diyebileceğim bi indirim uygulandı. Ama şimdi fiyatlar daha da uçtu. Şöyle diyeyim ryzen 2200g 24 inch monitörlü sistemi 2650 tl gibi bir fiyata toplamışım (sistem özellikleri bakımından en ucuzu değil orta halin en iyilerini topladım hem de ). ssd vardı ama o aralar amazonda m2 nvme samsung alacaktım, yetişemedim şimdi son kalan parça olarak corsair 480gb m2 nvme düşünüyorum uygun fiyatlı ve performanslı...
Ürün daha yeni çıkmış. İtopya'da vardı sadece stok gelmesini bekleyin bence. Hem içinden termal pad kaplı koruması bile çıkıyor.stokta kalmamış ve epeyde yok nedense... karşılaştırmak istedim ama seçeneklerde bulamadım.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ekli dosyayı görüntüle 65311
özellikle veri yazma garantisi en yüksek carsairde ve rastgele yazma değerleri de iyi sayılır, sx8200pro galiba yeni bir ürün, epey de yok
---- Mesajlar birleştirildi ----
- Kapasite480 GB
- Sıralı Yazma2000 MB/s
- Sıralı Okuma3480 MB/s
- Rastgele Yazma (QD32)440 K IOPS
- Rastgele Okuma (QD32)360 K IOPS
- Veri Yazma Garantisi800 TBW