Pc toplamak için birkaç soru

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
1) pc pracalari satan vatan pc gibi bildiginiz biryer varmi
2)kasa onerebilirmisiniz sogutmasi iyi olan
3) istanbul da bildiginiz cikan parcalarin direk geldigi biryer varmi
en azindan en kisa zaman da
4)asus rampage 4 extreme mi daha iyi yoksa asus p9x79 mu p9x79 da iki mikra islemci diyo ama ben onlar ney anlamadım bana yardımcı olurmusunuz
5)ilginc bir sorum daha var mishal hafx 942 nin yanı camli vatan pcde ben normal plastikmi artik ne mamulden onu bilmiyorum ama size sormadan yapmayayim dedim sorum su ben onun yaninda kendim fan deligi acsam olurmu hani parcalanma kirilma bi sakatlik cikarmi yani
4 yil dir para biriktiriyom boyle bir pcyi yapmayi dusunuyom sizin fikriniz nedir
Anakart p9x79asus
kasa hafx942
islemci intelcore i73930k
Ekran kati gtx 690
guc kaynagi 1200 w cooler master
patriot cl11 2133 mhz 2x4 8gb ram 2 adet
hardiks benim evdeki750gblik
arkadaslar anakrat daha iyisi varsa yazalim yanlsi eksik bisiy. Varsa veya bunla bu bir arada olmaz ariza cikartir dediginiz seyleri yazin ona gore bende gidip yanlis bisiy almayayim
lutfen yukarideki sorulara bilen bilmeyen tahmini olan herkez cvp versin tabi bugun almayacam 6-8 ayi daha var hani bu surede bunlarcikacak 6-8ay icerisinide misahal su parca senin dusundugunden daha iyi su yerde satiliyordegin tabi zahmet olmassa ilginiz icin tessekur ederim
yanlis anlamayin sakin ben hava atmiyorum birsorun cikarmi diye endiseleniyorum onan yazma gereyi duydum
6)ufak bir sorum daha olacak yasak ise hic gerek yok ama sormadan edemiycem sdn olarak pc parcalari yeni ciktiginde nerden aliyorsunuz sadece bir soru:))

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
1)Bence %25 İnidirm Oldugunda Watandan Siparis Ver Magaza Olarak Bılmıyorum.
2)http://www.vatanbilgisayar.com/Bilg...atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=60007 5 Tane Fan Var (1 tanesını sen alıcan)
4)Yok
5)Acma Kasa Dızaynı Toz Almamaya Göre Yapılır Ola bıldıgınce Tabı Her Kasa Toz alır.Acarsan 2 Gunde Bır Temızlemek zorunda kalırsın.

Kasada Problem Yok Fakat Ekran Kartı Pahalı Oldugu Kadar İiy Değil Mağlesef.
http://www.teknobiyotik.com/donanim...-bit-pci-ekspres-profesyonel-ekran-karti.html

Bak Bu Ekran Kartının Neden GTX 690 Dan Daha İyi Oldugunu Sormassan Sevınırım Bırı 2 Gb Bırı 4 Gbb Bırı 512 Bıt Bırı 256 Bit Deme Bu Nvidia Nın En iyi 3. Ekran Kartı Quadro Serisi Ayrı Gtx Serisi Ayrı .Quadro Tam Performans Sağlar Bellek Hızı Maximum Dur .
Gtx690 Dan Daha Fazla Performans Sağlayacagına Eminim.Oyunları 3D Oynasan Bıle Oyun Derken Maxpayne 3 Ten Tut Aklına Ne Gelirse 0 Takılma Olur Cunku Bu Ekran Kartında Direct 3D Özelligi Var Quadro Farkı.

Simdi Gelelim 1 SSd Al Böyle 1 Bilgisayar Yapıcaksan
http://www.teknobiyotik.com/donanim...b-sn-sandforce-kontrolculu-2-5-sata3-ssd.html 311 tl Ekran Kartından Quadro Alırsın Bu ssd nın parası cıkmıs olur windowsuda bunun ıcıne kurarsın tadından yenmez bılgısayar

6)TeknoBiyotik/TekmarShop/WatanComputer.

EkranKartını Kesınlıkle Ama Kesınlıkle Nvidia Quadro AL.

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
bana magza lazim ama sen teknobiyotik ve tekmar shoptan alsveris yaptinmi veya soyledegim oralarin magzasi varmi varsa nerde cunku online alsveris bana yasakta :) bide qadro testsonuclari falan varmi bu siitede habi yapiyinuzya hd7970 ben enson bunun habrini okumustum karsilastirme olarak

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İzmir De Tekmarın Magazası Var. Hd 7970 Alayı Yalan Kalır Quadro 4000 in Yanında (: