S shadow13 Öğrenci Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 44 Reaksiyon puanı 8 Puanları 8 Yaş 22 8 Ekim 2020 #1 Merhabalar telefonu usb kablo ile pc ye bağlıyorum fakat pc telefonu görmüyor ve dosya aktaramıyorum . Şimdi den teşekkürler
Merhabalar telefonu usb kablo ile pc ye bağlıyorum fakat pc telefonu görmüyor ve dosya aktaramıyorum . Şimdi den teşekkürler
Ecomanya Profesör Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1,103 Reaksiyon puanı 658 Puanları 293 Yaş 29 9 Ekim 2020 #2 HamzaOzTurk dedi ki: Merhabalar telefonu usb kablo ile pc ye bağlıyorum fakat pc telefonu görmüyor ve dosya aktaramıyorum . Şimdi den teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Telefonu PC'ye bağladığınızda Telefondan dosya aktarımı seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Bu ayarı uyguladınız mı?
HamzaOzTurk dedi ki: Merhabalar telefonu usb kablo ile pc ye bağlıyorum fakat pc telefonu görmüyor ve dosya aktaramıyorum . Şimdi den teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Telefonu PC'ye bağladığınızda Telefondan dosya aktarımı seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Bu ayarı uyguladınız mı?
TheLastWarrior Profesör Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 4,300 Reaksiyon puanı 3,046 Puanları 358 9 Ekim 2020 #3 Driverlardan kaynaklıdır opponun pc programı vardır kesin onu kur driverları indirir otomatik sanırsam Son düzenleme: 9 Ekim 2020
Driverlardan kaynaklıdır opponun pc programı vardır kesin onu kur driverları indirir otomatik sanırsam