8 Ekim 2020 #1 S shadow13 Öğrenci Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 44 Reaksiyon puanı 8 Puanları 8 Yaş 21 Merhabalar telefonu usb kablo ile pc ye bağlıyorum fakat pc telefonu görmüyor ve dosya aktaramıyorum . Şimdi den teşekkürler
Merhabalar telefonu usb kablo ile pc ye bağlıyorum fakat pc telefonu görmüyor ve dosya aktaramıyorum . Şimdi den teşekkürler
9 Ekim 2020 #2 Ecomanya Profesör Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1,103 Reaksiyon puanı 658 Puanları 293 Yaş 28 Konum Olmak istediğim yerdeyim. HamzaOzTurk dedi ki: Merhabalar telefonu usb kablo ile pc ye bağlıyorum fakat pc telefonu görmüyor ve dosya aktaramıyorum . Şimdi den teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Telefonu PC'ye bağladığınızda Telefondan dosya aktarımı seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Bu ayarı uyguladınız mı?
HamzaOzTurk dedi ki: Merhabalar telefonu usb kablo ile pc ye bağlıyorum fakat pc telefonu görmüyor ve dosya aktaramıyorum . Şimdi den teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Telefonu PC'ye bağladığınızda Telefondan dosya aktarımı seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Bu ayarı uyguladınız mı?
9 Ekim 2020 #3 TheLastWarrior Müdavim Müdavim Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 4,300 Reaksiyon puanı 3,045 Puanları 358 Driverlardan kaynaklıdır opponun pc programı vardır kesin onu kur driverları indirir otomatik sanırsam Son düzenleme: 9 Ekim 2020
Driverlardan kaynaklıdır opponun pc programı vardır kesin onu kur driverları indirir otomatik sanırsam